Márki-Zay egyik gazdasági főtanácsadója a kőbalos Király Júlia

2021. november 25. 21:17

Márki-Zay – mint állítja – mélyen jobboldali. Persze, én meg helikopter...

2021. november 25. 21:17
null
Rákay Philip

„MÁRKI-ZAY EGYIK GAZDASÁGI FŐTANÁCSADÓJA A KŐBALOS KIRÁLY JÚLIA

Márki-Zay tegnap Csányi Sándorral, az OTP elnök-vezérigazgatójával találkozott. És kit vitt magával – bennfentes tanácsadójaként – ez a mikroszektás tévéprédikátor? Király Júlia közgazdászt.

Az egy dolog, hogy Júlia asszony Landler Ernő – a gyilkos Tanácsköztársaság belügyi népbiztoshelyettesének, akit anno a Kreml falába temettek el – unokája, s az is finoman szólva pikáns, hogy apja, Király István irodalomtörténész, kommunista kultúrpolitikus, aki a pocsolyaszagú Kádár-korszak országgyűlési képviselője is volt, de arról se beszéljünk most hosszabban, hogy Király Júlia Apró Piroska és a Dobrev-Gyurcsány család bizalmasa.

Az azonban több mint érdekes, hogy a balos bankár-közgazdász anno Surányi György jegybankelnökségének idején vastagon részese volt a magyar nemzeti aranytartalék eladásának. De azt is nehéz neki megbocsátani, ahogy a 2008-as gazdasági világválság – egyben Gyurcsányék országlása idején – teljesen félreértelmezte a kataklizmaszerű gazdasági helyzetet, ami mindössze azért húsbavágóan fájó, mert akkoriban Király Júlia a Magyar Nemzeti Bank alelnöke és a Monetáris Tanács tagja volt...

A kőbalos közgazdász zseni manapság az önjelölt messiás fő bizalmasainak egyike.

Márki-Zay – mint állítja – mélyen jobboldali. Persze, én meg helikopter...”

Fotó: Rákay Philip, Facebook

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. november 26. 11:39
A porszívóügynök hozzá illő tanácsadót választott. A ballibsi pedigréje kifogástalan. Az igaz, hogy hülye a pénzügyekhez de ez ott nem számít ha brancsbéli.
Gyugyu12
2021. november 26. 10:30
Kálmán! Megjött már az egymilliomodik? Húgyagyú.
ellenforradalmár
2021. november 26. 10:19
Zsidó a szentem. Milyen érdekes, hogy a magyargyűlölő libernyákok 95%-a zsidó...
zakar zoltán béla
2021. november 26. 10:14
KŐBALOS? Kőbalta!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!