A fővárosi fenntartású mozikban és színházakban is előírjuk a maszk viselését

2021. november 01. 09:55

A Főváros idősotthonaiban szintén változnak a járványügyi szabályok.

2021. november 01. 09:55
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely

„Ne feledjük, mától életbe lépnek a járványügyi korlátozások. A kormány rendelete alapján mától kötelező a maszk viselése a közösségi közlekedés járatain. Az MTA és más járványügyi szakértők egyetértenek abban, hogy minden zárt térben el kellene rendelni az orr és a száj eltakarását, ezért a városvezetés úgy döntött, hogy a fővárosi fenntartású mozikban és színházakban is előírja a maszk viselését.

A Főváros idősotthonaiban szintén változnak a járványügyi szabályok, az ünnepek után izolálni kell azokat a bentlakókat, akiket a hétvégére hazavittek. Kérek mindenkit, hogy tartsuk be a szabályokat! Budapest eddig is jól teljesített a védekezésben, mutassuk meg a közösség erejét, és vigyázzunk egymásra.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2021. november 02. 07:46
Rendben pöcsfej, csak közben sűríteni kéne a bkk-t, mert anélkül ez így csak képmutatás, meg a csalán más f@szával verése. Neked ugyanis a rendelkezés semmibe nem kerül, a maszkokat mi vesszük. Így könnyű. Viszont egymás szájában állunk a buszokon, villamoson, metrón, és a járatsűrítés bizony pénzbe fog kerülni. Ne várd meg, amíg a helyzet miatt a kormány elrendeli az ingyenes parkolást, seggfej!
Krupp Skya
2021. november 02. 07:21
Az Elkúrtuk című film nézőinek legalább három maszkot írok elő, mert ez a film elsősorban rólam szól és csak másodsorban Gyurcsányékról, ugyanis én adtam a tanácsot, hogy lőjjék a népet gumilövedékkel.
akiaki
2021. november 01. 23:36
ez az ember ismerős valahonnan! nem ő a főpolgi? vagy mi a foglalkozása neki e?
Sanyikám
2021. november 01. 20:58
Lehet,hogy ennek lógó pöcsefejűnek újdonság de az emberek nem rajonganak a maszkért. Pláne úgy, hogy néhány, önmagukat "mindentis" tudónak nevező faszkalapok miatt kell ezt meg tenni. Akik,sajnos valamilyen egészségügyi ok miatt nem vehetik fel az oltást, azok egyébként is triplán vigyázznak magukra! Óltóanyag van, úgyhogy a mindentis tudók hullhatnak mint a legyek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!