Gattyán György komolyan gondolja, hogy elindul a választásokon

2021. november 24. 10:38

A vállalkozó Friderikusz podcastjának előzetesében azt mondta, kutatási eredményeik alapján fontos az embereknek, hogy ne a két múlt közül kelljen választaniuk.

2021. november 24. 10:38
null

Indulna a 2022-es országgyűlési választásokon az egyik leggazdagabb magyar vállalkozó – jelentette ki a milliárdos Friderikusz Sándor podcastjának előzetesében. Gattyán György szerint jók az esélyeik, hiszen az emberek változást akarnak, a múltat pedig végre maguk mögött tudnák. A politikai porondra lépő Gattyánék kutatási eredménye szerint a választóknak fontos, hogy ne a két múlt közül kelljen választaniuk. Mint mondta, tudja, hogy nagyképűen hangzik, de a papírforma szerint akár nyerni is lehet. 

Gattyán szerint van rá pár hónapjuk, hogy megoldják a párttá szerveződést. A műsorban Friderikusz felvetette, hogy a kezdeményezés esetleg olyan területre tévedhet, ahol a politika és az üzlet kéz a kézben jár, és akaratlanul is útját keresztezik majd olyan érdekköröknek, akiknek „nem kéne”. Az üzletember ezt nem cáfolta. „Mondtam sokszor, hogy provokatív vagyok, és sokszor beleállok olyan dolgokba, amiben hiszek. A mai fejemmel, helyzetemmel ebbe bele kell állni, kell, hogy

– jelentette ki, elismerve, hogy magabiztosságához nagyban hozzátesz az is, hogy „egy pénzhegyről” látja a világot. Arra a kérdésre, hogy a mozgalommal nem fog-e hibázni, kijelentette, biztos lesznek benne hibák, de úgy véli, minimum felrázzák a magyar társadalmat és mindenki elkezd gondolkozni azon, hogy van egy harmadik lehetőség.

Szánthó Miklós: Ellenzékváltás?

Kihívója akadt a baloldali szivárványkoalíciónak! Bővebben is érdekel...

(Fotó: YouTube)

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2021. november 25. 19:53
Az egyik fiam 7 évig dolgozott a Docler cégnek Luxemburgban mint informatikus . Természetesen a Jasminon is. Két éve már egy Görög cégnek dolgozik több pénzért. Mikor a Dclerrel kitelepültek Luxemburgba két hétig szállodába laktak a cég költségén, míg nem rendeződtek a dolgaik. Rögtön kaptak 5000 Eurót- kölcsönben- a kinti életkezdéshez. Mint főnök mindig nagyon korrekt volt. Mindenki odáig jutott el, hogy PORNO pedig már van jó néhány más jövedelmező cége is. Néhány éve láttam vele egy interjút ott igazán szimpatikus volt. Nem tudom, hogy milyen politikus lesz, de attól tartok nem elég kétszínű- finom vagyok- ehhez a szakmához.
Aureliusz
2021. november 24. 23:16
Remélem, a Le az adók 75%-ával Párt színeiben indul
Prominet
2021. november 24. 18:48
Valamelyik oldalon belebotlottam a reklámjába. Oktatás, egészségügy, közigazgatás, korrupció. Sejtettem, hogy valami tutiság. De azért az utolsó kettőt megnéztem. A szokásos. Van egy tuti ötlete ami kiöli a korrupciót és mindig a legjobb nyer. Magyarországnak a legjobb, mondja ő a videóban. Igen, ezt ismerjük... Közigazgatás: miért kell a kismamáknak papirokkal kóborolni... Nem tom', nem voltam még kismama de az eu szerint jogom az lenne hozzá, de sztem eléggé halad a digitalizáció a közigazgatásban. Akinek van üf kapuja annak nem kell sorban állni. Akinek nincs, annak meg hiába hírdeti a digitális fejlődést. Szóval szerintem egy újabb arc, akit kipróbálnak. Mint a zenebohócok. Ha bukik, nem baj...van másik... De mostanság a pénzembereik kerülnek elő. Már egy másik cikk alatt leírtam, elszomorít az ország szellemileépülése és ennek az ilyen figurák versenyeztethetősége az ékes bizonyítéka. Pornóból meggazdagodott a Bentleyvel minden szabályt lexaró mindenen felül álló faxkalap. Hááá' ez kell a népnek mer' ez érti mi aza jogállam... lesz itt demokrácia meg kolbászból kerítés...pfff...
Rocktoberi
2021. november 24. 18:09
Induljon csak! A moslékkoalíciótól fog szavazókat elvenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!