A BKV 2022-ben sem tervezi visszaállítani az „ideiglenesen” leállított dunai hajóközlekedést

2021. október 05. 10:20

Idén pénzhiányra hivatkozva függesztették fel, jövőre viszont már nem is akarják újraindítani.

2021. október 05. 10:20
null

A Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) idén pénzhiányra hivatkozva felfüggesztette a dunai hajóközlekedést, most pedig kiderült, hogy 2022-ben nem tervezik visszaállítani.

Wintermantel Zsolt, a BKV igazgatóságának egyik fideszes tagja a Facebook-oldalán reagált: „Ha a baloldal valamit ideiglenesen megszüntet, az konkrétan megy a levesbe, egyszer és mindenkorra kinyírják!

A dunai vonali hajójárat is erre a sorsra jutott. Karácsony, szégyelld magad!”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. október 05. 12:23
Ehhez nem Gyurcsányék kellenek. A balljbsi túlságosan igénytelen.
Kristály
2021. október 05. 11:03
Ez is lehetne egy választási szlogen a komcsiknak " majd mi mindent felszámolunk az elveinkhez hűen semmi nem marad Budapestből a pénzt is eltüntetjük , nem lesz vele gondotok " . "Számithatok Karácsonyira" üzeni a választóknak.
Gyikó István
2021. október 05. 10:55
Ez azértérdekes!mert a menetrenszerinti,mindennapos hajójárat fenntartása volt feltétele az Eu.-s projektáltal ezttámogatásának-amit még télen,a gyér utasforgalom mellett-tanúsítom,volthogy csak egyedül,de eseten-ként iscsak! 1-2 nydíjas utastársammal"népesítettük"be a deck-et.-ennek ellenére,akárcsak ahogy a gyurcsá-nyiáltali,az ő almunia et.-jének beadott jelentés,beszá-moló elfogadása megtörténhetett,gondolom ez a stik- lijük el megértő elnézésre fog találni a brüsszelita elv- társaiknál!....-is kötelező vállalás volt! nemkellene ezt is!egy kicsit megpiszkálni(márcsak a NER-csapnivaló,az ellenüki támadások kezelését,horr.-dictu visszaverését illetően?...)
h040183
2021. október 05. 10:36
Majd hülyék lesznek hajózásra költeni, ha haza is talicskazhatják a pénzt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!