A DK szerint Lázár János az agrárminiszteri posztra pályázik

2021. szeptember 13. 08:22

A párt úgy véli, egy szűk kör hercegi nagybirtokokat hozna létre.

2021. szeptember 13. 08:22
null

„Lázár János, Mezőhegyes fura ura már most Nagy István helyére pályázhat” – mondta el Benedek Szilveszter, a DK agrárpolitikusa, országgyűlési képviselőjelöltje az ellenzéki előválasztáson. Hozzátette: „Lázár János beszédet mondott a mezőhegyesi Tangazdaság évnyitóján, amelyben leplezetlenül arról beszélt, hogy néhány ember az egykori

a családi és társas vállalkozásoknak pedig nem marad más lehetősége, mint »integrálódni« ezekhez az oligarchákhoz. Ezen felül kényszerű szövetséget ajánlott a Magosznak és az Agrárkamarának.”   

„Orbánék Nagy István leváltásán dolgoznak”

A politikus úgy fogalmaz, a Demokratikus Koalíció szerint ezzel értelmet nyer Orbán Viktor pár hónappal ezelőtt a Nemzeti Ménesbirtokon tett látogatása. „Orbán, Lázár, Csányi és Mészáros a háttéreben valószínűleg már régóta Nagy István leváltásán és a családi és társas vállalkozások háttérbe szorításán dolgoztak. A 2022-től kormányzati szerepkörben lévő Demokratikus Koalíció nem fogja hagyni, hogy egy szűk kör hercegi nagybirtokokat hozzon létre.

Ezen felül már most jelezzük, hogy nem fogjuk eltűrni, hogy a bukott fideszesek mesterségesen gerjesszenek majd feszültséget a kormányváltás után.”

(MTI-OS)

Kép forrása: A Telex YouTube-csatornája

   

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr. Sarah Kaufmann
2021. szeptember 13. 12:58
A földet el kell venni a kommunistáktól és szét kell osztani úgy, hogy nőknek és LMBTQI személyeknek is jusson egyenlő arányban.
CirmoS
2021. szeptember 13. 12:57
Álmodik a nyomor...... A Degenerált Koalíciónak egyetlen dolga lesz. A választások éjszakáján elfogadni a brutális vereséget, az egész moslék csürhével együtt!
anegy_
2021. szeptember 13. 12:21
A DK szerint......., :)))) Szerintem a Debil Koalíció hallucinál, a rájuk szavazó debilekkel együtt.
Saksafar
2021. szeptember 13. 12:01
Lázárt bármilyen pozícióban el tudom képzelni, az ellenzék pedig nagyon boldog lenne, ha csak egyetlen hasonló képességű politikusuk lenne, akiből kormány oldalon nincs hiány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!