Szijjártó: Továbbra is a magyarok fizetik az egyik legalacsonyabb rezsiszámlát Európában

2021. augusztus 30. 16:33

A külügyi tárcavezető videóban számolt be arról az új oroszországi gázmegállapodásról, amely lehetővé teszi a rezsicsökkentés vívmányainak fenntartását.

2021. augusztus 30. 16:33
null

Szijjártó Péter egy rövid videóval, Szentpétervárról jelentkezett be hivatalos Facebook-oldalán. A külgazdasági és külügyminiszter elmondta: az oroszországi gázvásárlás minden részletében, minden kérdésében megállapodás született. A tárcavezető úgy fogalmazott:

„Ez az ár jóval kedvezőbb mint az az ár, amelyet fizetnünk kellett a most lejáró még 1995-ben megkötött szerződés alapján. Ez lehetővé teszi a rezsicsökkentés vívmányainak fenntartását, vagyi lehetővé teszi azt, hogy továbbra is a magyar fogyasztók fizessék az egyik legalacsonyabb rezsiszámlát egész Európában.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. szeptember 13. 16:44
Moslék koalíció kampányban hallható hogy az energia árakat adókat emelnek . Minden családi kedvezményeket béremeléseket megszüntetik.
Isten jobb keze
2021. augusztus 30. 19:05
Várjunkmég ezzel a gáz árral! Fideszt ismerve, felesem igaz! Lesz itt még később gáz! Mondtammár a fidesznek azt sem, amit kérdez!
Penetrator
2021. augusztus 30. 18:55
Az a baj csak, hogy kevésből kell, mert a 3. legszegényebb ország vagyunk az eu-ban.
Camael
2021. augusztus 30. 17:58
hozzátenném még a cikkhez azt ,hogy mindez az ukránokat elkerülve jön, 4/5 rész a szerbeken 1/5 rész az osztrákokon keresztül küldik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!