Dúró Dóra: A Mi Hazánk ellenzi a gyermekek oltását és az esetleges további lezárásokat

2021. augusztus 13. 07:25

Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese Facebookon ismertette pártjának az oltásellenes és lezárásellenes nézeteit.

2021. augusztus 13. 07:25
null

Dúró Dóra a Facebookon fejtette ki az álláspontját a koronavírust illetően. Az alkalmat az szolgáltatta, hogy a delta-variáns terjedése miatt Krétán kijárási tilalmat vezettek be és a bárokban megtiltották a zenés, 20 főnél nagyobb rendezvények szervezését is.

Dúró elmagyarázta, hogy a Mi Hazánk Mozgalom nem fogja támogatni az esetleges további lezárásokat, mivel szerintük 

a kormány eleget ártott így is a gazdaságnak”.

Továbbá ismertette, hogy pártja ellenzi a gyermekek oltását, nem fogadja el a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők állítólagos „diszkriminációját” sem, ahogy azt sem, ha bármikor megkísérelné a kormány az oltás kötelezővé tételét.

Kifejtette, hogy mindezeket azért ellenzik, mert szerintük az emberek jogában kell, hogy álljon, hogy „mindenki maga dönthessen a sorsáról, korrekt tájékoztatás után”. Emellett kifejtette, hogy „aki fél a vírus kockázatától, magát beoltathatja, de bármilyen erőltetés vagy diszkrimináció elfogadhatatlan”.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. augusztus 14. 21:55
Na ez a populizmus. Hatékonyabb lenne, ha parizert is ennél közben
konfucius
2021. augusztus 14. 08:57
Dúró Dóra, Rád vár otthon egy Túró torta, Utána pedig egy kis Kúró kúra Férjurad eres f@szán
Galerida
2021. augusztus 13. 13:49
Feltehetően alapítottak egy temetkezési vállalatot, mert ingyé' nem lehet ennyire buta.....
Tucker Carlson on COVID - 1984
2021. augusztus 13. 12:27
Összetéveszted a megnyilvánulást azzal, hogy miből csinál a moslék vagy a NER országos hírt. A buzi és pedofil szarfolyammal folyamatosan foglalkozik a fent nevezett párt, de te erről csak akkor értesülsz a jelek szerint, amikor a kétpárti nyilvánosság erről értesít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!