Böcskei Balázs: Miért kéne lehallgatni egy magyar ellenzéki politikust? Hogy ki lép vissza Balmazújvárosban?

2021. augusztus 14. 11:06

Nem várt helyről kapott pofont az ellenzék – reagált a DK-közeli IDEA Intézet kutatási igazgatójának szavaira Deák Dániel.

2021. augusztus 14. 11:06
null

„Hoppá! Nem várt helyről alázták meg a baloldali politikusokat” – kezdi Facebook-bejegyzését Deák Dániel politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, azzal kapcsolatban, hogy a DK-közeli IDEA Intézet kutatási igazgatója az ATV-ben élcelődött az ellenzéki politikusok esetleges lehallgatásán.

Úgy fogalmazott: „Böcskei Balázs, egy DK-közeli megmondóember azon élcelődött az ATV-ben, hogy vajon miért hallgatnák le az ellenzéki politikusokat. Mint fogalmazott: őszintén, mi az az információ, ami miatt le kéne hallgatni egy magyar ellenzéki politikust? Hogy ki lép vissza Balmazújvárosban?”

Deák emlékeztetett, hogy

pár héttel ezelőtt a „Soros-hálózat” egy nemzetközi lejáratókampányt indított Magyarország ellen,

mindenféle bizonyíték nélküli vádaskodásként azt állították, ellenzékieket hallgatnak le. „A baloldali politikusok fel is ültek a dilivonatra és sorra jelentették be, hogy megvizsgáltatják a telefonjaikat. Így tett a videón látható Kunhalmi Ágnes is, akit ezek szerint még ellenzéki oldalon sem tartanak sokra” – írja a politológus.

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2021. augusztus 15. 06:56
Ennek az egész Pegazus ál-botránynak a karaktere ismerős: kelts gyanút. Azért, mert a gyanú körüli találgatások, újabb és újabb értelmezési, magyarázási kísérletek révén hosszú ideig lehet a bizonyítatlan feltevések kapcsán besározni a célszemélyt/célpártot.
Lion
2021. augusztus 14. 22:06
Vagy egy jelentéktelen újságírócskát? Röhej az egész.
Rocktoberi
2021. augusztus 14. 19:24
A ballibsi politikusok nem az eszükről híresek. Ebben az esetben is egy döglött lovat noszogatnak.
krotak
2021. augusztus 14. 18:12
Szerintem Soros emberei hallgatják le egymást. Az öreget érdekli, hogy mennyit sikkasztanak el a hazaárulásra adott pénzéből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!