Városháza: Nem a lámpaátállítás miatt volt dugó a Blahánál, sőt, az még segített is

2021. augusztus 31. 15:37

A főpolgármester kabinetfőnöke szerint a felújítások miatt volt kedden hatalmas dugó a Blahánál.

2021. augusztus 31. 15:37
null

Megszólalt Balogh Samu, a főpolgármester közlekedéspolitikáért felelős kabinetfőnöke kedd reggeli cikkünkkel kapcsolatban, amelyben arról írtunk: óriási dugó alakult ki a Blahánál, mivel a Népszínház utcából akkor volt zöld, amikor a körúton piros, így senki nem tudott kijönni.

A Telexnek ezzel kapcsolatban Balogh Samu azt mondta: a buszok nem a lámpaciklus-váltás miatt szorultak be, hanem mert „lényegében megkezdődött a szeptemberi forgalom” és rengeteg az autó. Balogh azt mondta, a Blaha Lujza tér érintett részén az autósor visszatorlaszolását a felújítás okozza, ami miatt a forgalom egy sávra szűkült. Balogh ezzel lényegében egyébként nem tagadta, hogy a fővárosi vezetés okozta a dugókat, hiszen Budapesten városszerte hirdeti plakátokon és online felületeken, hogy felújítják a Blaha Lujza teret: 

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

***

A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) Facebookon szállt bele Karácsony Gergely ellentmondásos intézkedésébe. Mint írták, a városvezetés „egy 14%-os réteg érdekében bizony beáldozza a 74%-os döntő többség érdekeit is, ha éppen az a (vélt) politikai érdeke”.

 a városvezetés 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetx
2021. augusztus 31. 21:39
Remélem esténként ha belenéz a tükörbe, azért köp egyet.
nempolitizálok
2021. augusztus 31. 19:04
Lenyugodhattok ballibsik. Gyurcsányék megoldják a dugókat. Hatalmas benzinárak, adók, munkanélküliség. Viszont elmondom, hogyan gyárthattok fillérekért rollert.
scandal says Jack
2021. augusztus 31. 18:37
Manapság egy valamire való fővárosi tisztségviselő veszi a fáradtságot, hogy hihető hazugságot (értsd magyarázatot) ad a nyilvánvaló, sok ezer ember által megtapasztalt valóságra. De ez a csávó még erre is képtelen...ahogy régen mondták, párbajképtelen...elég nagy sértés egy férfira...
eN
2021. augusztus 31. 18:06
Mondjuk nekem csak annyi kérdésem van, hogy ha Karigeri alkalmatlan (mert az), akkor ez a Balogh Samu nevű sejthalmaz micsoda?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!