Orbán Viktor Cseh Lászlónak: Mindent köszönünk

2021. július 30. 15:16

A magyar kormányfő is gratulált Cseh László pályafutásához.

2021. július 30. 15:16
null

Mint arról mi is beszámoltunk, Cseh László a 200 méter vegyes pénteki döntőjében elért hetedik hellyel befejezte úszópályafutását a tokiói olimpián. A kétszeres világbajnok úszónak a magyar kormányfő is gratulált hivatalos Facebook-oldalán.

Mindent köszönünk. Vár rád a civil élet, sok sikert!”

– áll a bejegyzésben.

Cseh László kiemelkedő pályafutását többek között két világbajnoki cím, hat ötkarikás érem és 112 magyar bajnoki cím fémjelzi.

Nyitókép: Facebook

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. augusztus 01. 05:16
Ha a DK kerül hatalomra, ezen a képen Gyurcsány Ferenc, vagy Bolgár Bojler Kára lesz látható amint Géczy Zsoltnak húzza fel az egyes méretű kotont ami a tízes skálán a legkisebb méret. A legkisebb is számít Tesco jeligére a Felszabadulás téri hirdetőbe.
u.cserkész
2021. július 31. 14:21
Cseh Laci megérdemli az a szimpátiát, ami a magyar sportszerető társadalomtól felé irányul. Holott Tokióban nem ért el érmes eredményt. Vajon Hosszú Katinka miért nem kapja meg ugyanezt?
Kiscsillag
2021. július 30. 22:39
Mindketten Isten áldásai az országnak.
DoomGuy
2021. július 30. 18:08
Miért van az, hogy a moslékos pronyók állandóan prolizzák és bunkózzák Orbánt, pedig kb. minden egyes megnyilatkozása egy teljesen normális, jól nevelt magyart mutat? Nem állítom, hogy nem baxa néha zsebre a kezét, nem szotyizik (ezek állandó támadási pontok a belpesti mutánsoknál), de minden megnyilatkozása, mozdulata: emberi. Ráadásul udvarias, és megadja a kellő tiszteletet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!