A kormány feljelenti a konzultációs oldalt támadó hekkereket

2021. július 26. 20:34

A kormány feljelentést tesz a konzultációs oldalt ért informatikai támadás miatt – olvasható a kormany.hu oldalon hétfő este közzétett hírben.

2021. július 26. 20:34
null

A kormányzati szervek azt észlelték, hogy informatikai támadást indítottak a konzultáció hivatalos internetes oldala ellen, tömeges kitöltéssel próbálkoznak az elkövetők. A kormányzati szervek megteszik a szükséges lépéseket, beleértve a büntető feljelentést is. A korábbi konzultációs honlapot ért támadás ügyében azóta vádemelésre is sor került.    

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egyes szereplők különböző módszerekkel próbálják ellehetetleníteni a járvány utáni életről szóló párbeszédet. A minimálbér-emelés, a családi adóvisszatérítés, a hitelmoratórium vagy a gyermekek védelmének kérdése magyarok millióinak életét érintik, ezért is biztatunk mindenkit arra, hogy mondja el véleményét – olvasható a kormányzati portálon.

(MTI)

Fotó: GORODENKOFF PRODUCTIONS / SCIENCE / GPR / Science Photo Library via AFP

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2021. július 27. 15:06
https://forum.index.hu/Topic/TopicDescription?t=9220546 ezt is ez a banda csinálta, és azóta is zavartalanul zaklatják a civileket a neten,
Macskakalapban2
2021. július 27. 07:37
Tomanovics Gergely Ő csinálta a híres Gyurcsány videót 2006-ban Valószínűleg nem ő változott meg.
-Zsolt-
2021. július 27. 01:16
A NERbot 2.0-hoz EGY disclaimert is írt fejlesztője: „a robot egy átlagos Fideszesnél is butább (talán még Hollik Istvánnál is, de nem biztos) és csak véletlenszerű válaszokat ad az egyes kérdésekre. A KÉRDÉSEKRE ADOTT VÁLASZOK NEM TÜKRÖZIK A ROBOT FEJLESZTŐJÉNEK ÁLLÁSPONTJÁT, A NERBOT KIZÁRÓLAGOS CÉLJA A KORMÁNYPÁRTI INFORMATIKA SZÍNVONALÁNAK DEMONSTRÁLÁSA." :DDDD
-Zsolt-
2021. július 27. 01:11
Nem mintha idaig is nem tudtuk volna, hogy ezeket a kerdoiveket botok meg szoftverek toltik ki. Normalis embernek van jobb dolga is, mint idiota álkérdésekre valaszolgatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!