Tarlós: Nagy csúsztatások vannak Karácsonyék kommunikációjában

2021. június 22. 20:53

A Patrióta harmadik videójában Bohár Dániel beszélgetett az egykori főpolgármesterrel.

2021. június 22. 20:53
null

Megjelent a májusban indult Patrióta You Tube-csatorna harmadik videója. Az első kettőtől – amelyek egy-egy témát jártak körül Rákay Philip műsorvezetésével – eltérően most egy interjút láthatnak a nézők, amelyet Bohár Dániel készített Tarlós Istvánnal.

Az egykori főpolgármester beszélt SZDSZ-es múltjáról. Elmondta, 1989-ben azért csatlakozott a szabad demokratákhoz, mert az ő kommunikációjuk volt a legvilágosabb, legantikommunistább. Ezért is – mondta – érte mélyütésként az 1994-es koalíció. Tarlós emlékeztetett: SZDSZ-ből távozása után nem volt tagja semmilyen pártnak, Orbán Viktorral is megegyezett nagyon hamar, hogy nem kíván párttag lenni. Ennek oka szerinte, hogy nem olyan típus.

Mindezek ellenére, derült ki a beszélgetésből, Tarlósnak akkora szabadsága volt főpolgármestersége idején, mint senki másnak a Fideszben. Ez azt jelentette, fejtette ki, hogy egyeztetés nélkül hozhatott döntéseket, szabadon alakíthatta a személyzeti politikáját. Erről már az elején megegyezett Orbán Viktorral, aki „nem szokott becsapni”.

Szóba került még Tarlós családja, családi élete is, illetve felidézték a híres jelenetet Tordai Bencével, és Karácsony Gergely sem maradhatott ki.

Nyitókép: Mandiner

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kambala
2021. június 23. 10:44
Hú , danikám de kemény voltál (mint a kád széle) . Miért nem kérdezted meg angolul , hogy a Német -Magyar meccsen kinek drukkol ? :)
misi53
2021. június 23. 09:47
Valaki igazán szólhatot volna a 8 év alatt, hogy ne nyökögjön meg ne krákogjon a kacifántos mondatai közben , amibe úgy belgabalyodott mint majom a házicérnába! Senki nem tudta, hogy betudja e fejezni a mondatot. De sajnálom azért.
balbako_
2021. június 23. 08:53
Karácsony egész élete folyamatos hazugság.
Pierre
2021. június 23. 08:09
"Egész Európának súlyos figyelmeztetés Montenegró esete a kínaiak hitelével. Kínának segít, Montenegrónak viszont őrült terhet jelent az ország első autópályája. Az Európai Unió előre szólt, ezért most nem akar segíteni a törlesztésben, de a kínai hódítás, az adósságcsapda után várható kikötőfoglalás sincs Brüsszel ínyére." https://telex.hu/gazdasag/2021/04/25/egesz-europanak-sulyos-figyelmeztetes-montenegro-esete-a-kinaiak-hitelevel
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!