Komoly megszorításokat szorgalmaz az ellenzéki sztárközgazdász

2021. június 14. 17:33

Az ellenzéki sztárközgazdász szerint az euró bevezetéséhez „nagyon-nagyon erős megszorításokat kellene eszközölni a magyar gazdaságban”.

2021. június 14. 17:33
null

Dobrev Klára az ATV Egyenes beszéd című műsorában elmondta, „bevezetné az eurót a ciklus végére, de legkésőbb a ciklus végére a feltételeit megteremtené, de körülbelül szerinte be is lehetne vezetni” – idézte fel az ATV műsorvezetője a DK képviselőjének korábbi kijentését.

Petschnig Mária Zita, a Pénzügykutató Zrt. főmunkatársa arra a kérdésre válaszolva, hogy szerinte vajon 2026-ra be lehetne-e vezetni az eurót hazánkban kifejtette, szerinte

ahogy itt, ma a költségvetés kinéz, ahhoz nagyon-nagyon erős megszorításokat kellene eszközölni a magyar gazdaságban,

és hát nem tudom, hogy a felálló új kormány – mert bízzunk benne, hogy egy új kormány fog itt felállni a Fidesz-kormány helyett –, az meri majd-e vajon azt a politikai kockázatot vállani, hogy azzal kezdi a ténykedését, hogy komoly megszorításokat eszközöl.”

A teljes beszélgetés az alábbi videó 8 perc 40 másodperctől kezdődően tekintheti meg:

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2021. június 17. 19:21
Vén mocskos lotyó!
Syr Wullam
2021. június 16. 07:09
Kalten B. Jenő után Zetnig Mária Pitscha? Sok lesz a jóból.
amca
2021. június 14. 21:50
Buttha curva. Nem vetted észre ,hogy a töketlen kutya férjed ,Kévi Vászló sem kíváncsi rád. Menj az IMF-hez. Menj a Wörldbank-hoz.
Coccothraustes
2021. június 14. 21:37
A baloldal megint tönkre akarja tenni Magyarországot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!