Megafon: Ne higgyetek a Partizán-, és a Pető-féle kamunak

2021. június 02. 17:59

Kovács István egy másfél perces videóban foglalta össze, hogyan reagáltak Gulyás Mártonék a Patrióta YouTube-csatorna indulására.

2021. június 02. 17:59
null

Amint arról korábban beszámoltunk, elindult Rákay Philip YouTube-csatornája, a Patrióta, amely másfél nap alatt elérte a 10 ezer feliratkozót. 

Az indulással kapcsolatban Kovács István, a Megafon alapítója legújabb videójában úgy fogalmazott: „Gulyás Mártonék pénteken egy teljes videót szenteltek Rákay Philip tiszteletére, ahonnan a Patrióta válasz-kommentjét három perc alatt törölték, a szólásszabadság jegyében.”

Ezt követően Kovács arról a fél órás Partizán műsorról beszélt, amelyben Gulyás Márton vendége Pető Péter, a 24.hu főszerkesztője, és amelynek témája a Megafon volt.

A Fidesznél a média mindig szavazókat keres, a független média pedig olvasókat keres” 

– fogalmazott Pető. 

„Ezt a mondatot az a Pető Péter mondta, aki saját elmondása szerint az őszödi beszédet követően is csak falta Gyurcsány szavait” – kontrázott Kovács István. Ezt követően azt is hozzátette, hogy Gyurcsány rendszeresen instruálta a balos sajtót, „a sajtószabadság jegyében”

Zárásképpen a Megafon alapítója elmondta: „Ne higgyetek a Partizán, és a Pető-féle kamunak, messze vannak ők a függetlenségtől.

Valójában csak egy dolgot akarnak, hogy újra Gyurcsány-kormány legyen Magyarországon.”

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2021. június 02. 20:27
Gulyás Marci évekkel ezelőtt megalkotta a Partizánt,nagy érdeklődés jellemzi ma már. Ennek mintájára Rákay is megalkotta a Patriótát most. Mi a közös benne?Mindkettőt egy meleg alkotta,csak Rákay még a lebukásig titkolja.
Türelem
2021. június 02. 20:14
Az, hogy melyik szavazótábor az intelligensebb, felkészültebb, tájékozottabb, elkötelezettebb a hazája, családja, vallása, kultúrája, az egyetemes értékrendek iránt, annak mércéje az adott választási eredmény. Eddig a kormánypártok szavazóit illeti meg a fentiek birtoklása. Az ellenzéki agymosodák teljes keresztmetszete - felesleges felsorolni ezeket, mindenki egyből tudja, hogy kikről van szó, ha megszólalnak , írnak média zsoldosaik - most vérszagot érez. Gazdáik itthon és külföldön nem sajnálják a pénzt arra, hogy bázisukat a normalitást képviselő kormány ellen hangolja. Miközben az ellenzéki szavazók nem ismerik fel, hogy egy szűk gyökértelen politikai zsoldos elit szemfényvesztésének áldozatai, saját maguk, családjuk, gyermekeik, unokáik, az ország, a nemzet fennmaradása elleni harc áldozatai. Támogatják, hogy a balliberális rablóbanda újra a húsosfazékhoz ülhessen, s eladhassák az utolsó családi ezüstöt is, az országot pedig kiszolgáltathassák a bevándorlóknak. Csak szólok, a hazai zsidóság normális többsége aggodalommal figyeli a vörös-zöld-barna nyomulást, s csodálkozik azon, hogy magyarok tömegével ennyire manipulálhatóak, ennyire képtelenek felismerni saját érdekeiket. Zárójelben: a sok primitív embert egymásnak uszítják, de nem beszélnek nekik a lényegről, a WEF, az Inkluzív Kapitalizmus Tanácsa, a Nemzetközi Valutaalap globális célkitűzéseiről, a nemzetállamok leépítéséről, a balliberálisok e téren játszott meghatározó szerepéről, arról, hogy a valódi tét Magyarország megmaradása. Amire egyedüli garancia Orbán Viktor. Itt meg hörög a sok korlátolt ember, hogy Orbán lop. A magyar ugar.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. június 02. 20:04
Terépcsecső (Pető) Péter még játékvezetőnek is borzalmas volt, de gyurcsányista bértolnoknak lehet, hogy kíváló. Viszont a böszméből lehetett volna egy kíváló technika tanár, de csak egy elkúró lett. Elkúrta az orzágot, az MSZP-t, LMP-t, Jobbikot, és most Budapestet.
__Y__
2021. június 02. 19:51
Hinni egyiknek sem hiszek, sem a Patriótának sem a Parizánnak, de ettől függetlenül mindegyikbe belenézek, nem azért nézem őket, hogy higgyek nekik, hanem kíváncsi vagyok a különböző nézőpontokra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!