Karácsony kabinetfőnöke szerint az Astoria miatt van dugó Budapesten

2021. június 21. 17:00

Elmagyarázta, miért.

2021. június 21. 17:00
null

„Várostervező” elnevezésű Instagram csatornáján magyarázkodik Karácsony Gergely főpolgármester kabinetfőnöke, Balogh Samu a fővárost megbénító dugók miatt.

Balogh Instagram-történetében maga is elismeri, hogy az autós közlekedéssel komoly problémák vannak Budapesten, ám szerinte a buszok megfelelő ütemben tudnak közlekedni.

Egyébként pedig a dugó oka szerinte az Astoriában keresendő. 

Mint írja, a „BAH-csomópont és a Rákóczi út között jelenleg az Astoria a szűk keresztmetszet” azért mert ez a közlekedési csomópont határozza meg, milyen gyorsan tud haladni a forgalom, mert itt találkozik először az útvonal érdemi keresztirányú közlekedéssel. A végén azért még kiemelte, hogy az általuk létesített buszsávnak köszönhetően legalább a buszok tudnak rendesen haladni, és türelmet kért a közlekedőktől a kényszerhelyzet miatt.

Hogy hogyan akarja megoldani az „Astoria-problémát”, azt nem említette.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2021. június 23. 15:09
Le kell bontani az Astoriát!
konfucius
2021. június 22. 20:58
Valaki szóljon már a szerencsétlen armageddon nicknek, hogy hiába próbálkozik, nem látom, ki van ikszelve. Pusszantom.
kaltran
2021. június 22. 13:34
Én máshol látom a dugó okát. Kuala Lumpurban. Nem balra fordul a fő utca, hanem jobbra és ez tarthatatlan. Ez visszaduzzaszt egészen az Astoriáig.
kitiltott
2021. június 22. 10:22
Azt gondolom hogy az LMBTQPRST... Mozgalmat előtérbe nyomók kerestek egy olyan dolgot amit az antiszemitizmus helyett bélyegként rá lehet nyomni az ellenálló kornányokra.. A többnyire iszlám vallású migránsok folyamatos betelepítésével az antiszemita zsidógyülölő" kártyát már nem tudják a nemzetük hagyományait védő kormányok ellen kijátszani ezért kellett mást keresni amivel lehet tematizálni a normálitást védő kormányokat. Azt gondolom hogy az iszlámbefolyás erősödésével nyugaton is kopni fog az LMBTQ lobbi ereje. Vajon mi lesz a következő támadási felület? Úgy látom hogy a az autózni és saját autójukhoz ragaszkodó embereket akarják megrefolmálni. A következő csoport az autósok lesz akiket világszinten környezetszennyezőnek fognak bélyegezni hogy csak szemlesütve merjünk autózni.. Az erre irányuló lobbi tevékenysége már nyomon követhető a kerékpársá vok kijelölésének elfogadtatásával és az autógyárak nehézségeinek tapsoló újságírókkal. Ne legyen igazam..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!