A ’22-es (év) csapdája

2021. június 02. 13:52

Pozsgay, Csurka és Orbán Viktor képesek a legmélyebb történelmi csapda felismerésére.

2021. június 02. 13:52
Bogár László
Bogár László

„Ennek lényege, hogy az egész nyugatias liberális demokrácia egy olyan szemfényvesztés, amelynek színpadi díszleteit a francia forradalomnak nevezett brutális tömeggyilkosság-sorozat idején üzemelte be a nem létező világerő. E hamis és máig is meghatározó színjáték lényege, hogy a középpontban mindig egy liberális párt áll, amely valójában e globális szuperstruktúra lokális ügynökhálózata. E hatalmi mag köré épít még két színpadi díszletként egy általa szigorúan ellenőrzött »jobboldali« konzervatív pártot és egy »baloldali« szociális pártot. Ezzel kész is az a hamis konstrukció, ami lehetővé teszi, hogy mesterségesen konstruált hamis törésvonalak mentén elbeszélhetetlen legyen a lényeg.

Az, hogy mindez a nemzeti társadalmak nagy többségét végleg a történelmi vesztesek közé löki vissza, korlátlan lehetőséget nyújtva a globális hatalmi szuperstruktúrának és lokális ügynökhálózatának a lokális nemzeti társadalom korlátlan és folyamatos anyagi, fizikai, lelki, erkölcsi, szellemi kifosztására. Pozsgay, Csurka és Orbán Viktor valójában egy olyan létszerveződési mód és az arra épülő politikai berendezkedés szükségességét ismerte fel, amely legalábbis megkísérli az uralkodó hamis berendezkedés alternatíváját megvalósítani. Ezért vált a globális hatalom számára halálos ellenséggé Orbán Viktor, és ezért mozgósítja minden külső és belső kollaboránsát e kísérlet megdöntésére. Ez a ’22-es év halálos csapdájának lényege.”

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. június 03. 09:08
A szovjet-kommunista globalizáció Brezsnyevvel megbukott!!!.... A Liberális-bolsevik kommunizmus most éli fénykorát... -mint a Brezsnyevi kommunista globalizmus a 707-80'-as években... Ilyen harcos sors jutott nekünk.
LAW AND ORDER
2021. június 02. 20:25
Bogár professzor szólott!!! Most jöhetnek a semmit sem értő ballibesek sivalkodni, legyen egy kis kontraszt is!!!
Rasdi
2021. június 02. 17:20
Az eredeti cikket még nem olvastam el, csak addig jutottam, ahogy a "központi, nemlétező" hatalom létrehozza a két oldalára a "jobboldali" és "baloldali" pártot. Majd jön a nagy "zsonglőrködés" (mondom én), amikor a politikai törésvonalakkal játszadozva szinte teljesen felcseréli azokat. Manapság az un. "baloldal" ugyanis a "nemzetek feletti" globális pénzügyi erők ("háttérhatalom") érdekeit szolgálja. Szükségszerűen a vele szemben fellépő erők, azaz a nemzeti önrendelkezést pártolók képviselik a "jobboldalt".
C.Dömötör
2021. június 02. 15:44
Orbán nélkül a fájdalmas kilencvenes évek ismétlődnének. Egyfajta újkolonizmus. Ismét az EU, az IWF, és az USA mondaná meg, hogy mit szabad, és mit nem. Afelől, hogy ezek (az un. baloldal) készséggel kiszolgálják őket, nem lehet kétségünk. Az lenne a sokk azoknak, akik ezt a kormányt most támadják. Akkor jönnének rá, hogy mi a különbség, mert már elfelejtették az éveket 1990-1998, és 2002-2010 között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!