Élő adásban adtak át egymillió forintot a köztársasági elnök és felesége alapítványának

2021. május 20. 08:57

Herczegh Anita reményét fejezte ki, hogy most már nem lesz több áldozat.

2021. május 20. 08:57
null

Sorra érkeznek a támogatások a köztársasági elnöki alapítványba, amely a Covid-árvákat segíti – írja a Hír TV. A stúdióban Herczegh Anitával, a kuratórium elnökével, a köztársasági elnök feleségével beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

„Közvetlen tragédia nem érintett minket. Távoli ismeretségi körünkben vannak szeretteink, akiket elveszítettünk, de ott már felnőtt gyermekek vannak. Tehát ilyen árvák a közvetlen környezetünkben nincsenek” – mondta Herczegh Anita. Továbbá ismertette, hogy elérte az 500-at azon családok száma, ahol valamelyik vagy mindkét szülő Covid-vírus miatt vesztette életét, és közel 800 árvát hagytak maguk után.

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. május 21. 13:37
Iszapkárosult segítése: Megkérdeztük a devecseri lelkészt, tud e olyan családot, akinek segíthetünk. Tudott. Névvel, címmel, mi lehet a segítség. Odamentünk, odaadtuk. Annak akinek tényleg kellett és segített rajtuk. Minden Lapítvány és közvetítés nélkül. Hand-to hand. Ugyanez volt a tivadari árvízkor. Kis egyesületként, de tök mindegy , sajátunkból adtuk. Alapítvány alapítás: jogász díja 50 ezer minimum. Utána alapítványfenntartás, bankszámla díja, könyvelő díja. Minek? Ez a pénz is mehetne az árvákra, nemde?
Armageddon
2021. május 20. 11:48
Micsoda álságos hír! A nemeslelkű csendben, hírverés nélkül teszi a dolgát. Ez így kimondottan visszataszító szvsz.
quantum
2021. május 20. 11:47
Ez igen! ATV? RTL? És az össze torzszülött társ csatornáik?
ittésmost
2021. május 20. 10:00
Nemes kezdeményezés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!