Elindult Rákay Philip YouTube-csatornája, és rögtön ki is derült, ki lesz az ellenzéki miniszterelnök-jelölt

2021. május 29. 11:12

A kommunikációs szakember első videójában az ellenzéki előválasztásról, a csatorna indításának okairól, valamint az „Index–Telex–444-tengely” lehetséges feladatairól is beszélt.

2021. május 29. 11:12
null

Rákay Philip lapunknak adott exklúzív interjújában jelentette be, hogy elindult Patrióta névre keresztelt YouTube-csatornája. A kommunikációs szakember első videójában az ellenzéki előválasztásról, a csatorna indításának okairól, valamint az „Index–Telex–444-tengely” lehetséges feladatairól is beszélt.

Mindenkinek, aki úgy érzi „ráférne egy kis konzervatív megerősítés”

A videó elején Rákay kifejtette, a többi között azért érezte szükségét a csatorna elindításának, mert sokan a híradók helyett is YouTube-ot néznek, és

– fogalmazott. A kommunikációs szakember mindenkit feliratkozásra buzdít, aki úgy érzi, „ráférne egy kis konzervatív megerősítés”.

„Minden, amit tudnod kell az ellenzéki előválasztásról”

A kormánypárti influenszer a rövid bevezető után azonnala dolgok közepébe vágott, és egy hvg360-cikk alapján elmondta, ki lehet majd az ellenzéki előválasztás győztese. Mint a kommunikációs szakameber fogalmazott: szerinte 

az egész egy színjáték, aminek a végén úgyis Karácsony Gergely lesz a befutó.”

A szakember első videójában még arról is beszélt, mi lehet a feladata az „egészen rejtélyes Index–Telex–444-tengelynek”. Az okfejtés szerint ugyanis „nagyon komoly munkát fektettek abba, hogy a Jobbik elfogadhatóvá váljon a balosok számára. A legnagyobb probléma az volt, hogyan nyomják le a jobbikosok torkán Gyurcsányt és Karácsonyt.”

Rákay Philip csatornájának első videóját teljes egészében az alábbiakban tekintheti meg:

 

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Levente
2021. június 01. 13:01
Hogyan lehet a Patriótára feliratkozni?
MZperXXL
2021. május 31. 15:16
A kevés feliratkozó magyarázata, hogy a balosok elkezdték listázni a jobboldaliakat - nyilván ezután a nemzeti érzeletű többség kerülni igyekszik, hogy követhető, azonosítható legyen, mert nem akar az új ÁVH gárdisták áldozata lenni. Ahogyan a balosok elkezdték a jobboldali politikusokat zaklatni, könnyen továbbmehet a folyamat a jobboldali szavazók, kommentelők zaklatásával. Egészséges önvédelemből ezért nem adják ki az emberek magukat a csürhének. Magánvéleményem, hogy a Youtube mellett készíteni kell egy multitól független oldalt és oda IS feltölteni mindent, plusz a kommenteket is szinkronizálni oda, hogy legyen egy "biztonsági másolat", ha netán, egészen véletlenül, persze demokratikusan és jogállamian, a választás előtt eltűnne a jobboldali tartalom. A Patriótának a saját oldalára kellene csalogatnia a jobboldaliakat is, a Youtube csak az ehhez vezető kapu kellene, hogy legyen. Mások által felügyelt, kontrollált médiára nem szabad építeni; látható, mit tettek Trump-al, és hasonlóra számíthat majd "Viktor" és a Fidesz is.
mucsay
2021. május 31. 11:02
ez nagyon jó. a rövid bejátszók összerakásában van munka, de megéri. szuper lett.
Secnir
2021. május 31. 07:54
nem megy ez nektek, gyerekek. ahogy a 888 megpróbálta lemásolni a 444-et (és nem ment, mert a mérhetetlen töredékét hozta a nézettségének és színvonalának, az állami pénzek ellenére is), úgy ez a koppintás sem fog menni. és igen, kálmán "kommunikációs szakember". nem véletlen, hogy 100.000 "megtekintés" volt, míg 14e feliratkozó, de csak 7e-nek tetszett. ezek nagy része bot. hát, kálmán, ennyi, ez egy jó kis rimjob...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!