Rákay Philip műsora, a Patrióta berobbant a YouTube-on

2021. május 30. 14:53

A megafonosok azt írják, ez egy nagyszerű megerősítés: tényleg megéri kitartóan dolgozni azért, hogy a jobboldali hangok sikeresek legyenek a neten!

2021. május 30. 14:53
null

A Megafon a Facebook-oldalán közli, hogy a Patrióta YouTube-csatorna másfél nap alatt elérte a 10 ezer feliratkozót. A támogatás megköszönése után azt írják, „ez egy nagyszerű megerősítés minden megafonos számára: tényleg megéri kitartóan dolgozni azért, hogy a jobboldali hangok sikeresek legyenek a neten!” Majd azt írják, folytatják a küldetésüket.

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2021. május 31. 10:24
nem kedvencem a philip, de minden ilyesminek örülök. aztán elkezdtem nézni, és azt kell mondjam, nagyon jó. nevek, cégháló, minden. érdemes megnézni, én iratkozom is.
Mócsing
2021. május 31. 09:35
Megnéztem, nagyon gyenge. Összerakott egy halom infót és elmondta amit mindenki is tud. 20 percig beszélt és semmilyen új információt nem kaptunk azon felül amit amúgy is mindenhol olvasni. Nem csoda, hogy van rajt 5 ezer dislike, ez gyenge lett, olyan Bohár színvonal. Azért szorítok, hogy legyen jobb is, nehogy az legyen, hogy minden muníciót el -lőtt ebben a vidiben.
Secnir
2021. május 31. 07:57
...mondjuk az is színvonalas volt, ahogy a 888 saját facebook csoportot gründolt magának, az is egy érdekes sztori :D
Secnir
2021. május 31. 07:54
szóval nem megy ez nektek, gyerekek. ahogy a 888 megpróbálta lemásolni a 444-et (és nem ment, mert a mérhetetlen töredékét hozta a nézettségének és színvonalának, az állami pénzek ellenére is), úgy ez a koppintás sem fog menni. és igen, kálmán "kommunikációs szakember". nem véletlen, hogy 100.000 "megtekintés" volt, míg 14e feliratkozó, de csak 7e-nek tetszett. ezek nagy része bot. hát, kálmán, ennyi, ez egy jó kis rimjob...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!