Vágó szerint Németh Balázs az ő pénzéből írja le a véleményét

2021. április 20. 08:30

A DK-s politikus az ismert híradós véleményére reagált közösségi oldalán.

2021. április 20. 08:30
null

Vágó István a tévés műsorvezető, Németh Balázs (Németh Lajos meteorológus fia) Facebook-posztját linkelte a saját mondandója alá: szerinte „ezt” Németh Balázs az ő pénzéből is csinálja. Vajon mire gondolhatott a politikus? A híradó műsorvezetője egyébként Salvini mellett állt ki a bevándorlás ügyében, és Joe Biden bevándorláspolitikájáról is megfogalmazta saját gondolatait.

„Tényleg a »közszolgálat« egyik arcának kell itt is nyomni az orbánista propagandát? Belefér a közszolgálatba, hogy Magyarország állami tévéjének alkalmazottja teli szájjal támadja az USA elnökét és az olasz igazságszolgáltatást? (v.ö.: »mi nem szólunk bele más országok belügyeibe« ©Szijjártó Péter). Vajon tudja Németh Balázs, hogy ezt az én pénzemből is csinálja? (Naná, hogy tudja. És elégedetten mosolyog – kevésbé cizelláltan fogalmazva: csúnyán kiröhög engem. Nem esik jól...)” – írja Vágó István.

Kép forrása: Vágó István Facebook-oldala

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. április 20. 21:04
legyen ön is igazmondó...
Krupp Skya
2021. április 20. 14:33
Ez az alakulat olyan mint amikor az SS vezérkar kiment megszemlélni hogy miért nem működik rendesen a holokauszt, csak azokon bőrkabát volt. Pista bácsi ha nem vagy tisztába valamivel kérj telefonos segítséget a Havas Henriktől! Neki is Két H val kezdődik a neve mint a Heil Hitlernek.
civis72
2021. április 20. 14:32
Kvíz pista egész életében mások adójából okoskodott a köztévében ..most is közpénzből van kamuállása a BKK-nál ...vén mocskos parazita
nemecsekerno_007
2021. április 20. 12:25
Prof. Demagóg Kvízprofesszor. 1. ha nyugdíjas vagy, akkor senki nem csinál semmit a pénzedből mert te kapsz máséból. 2. a BKV-s állásod meg közszféra, szintén más pénzéből kapsz. Szóval én a helyedben nem firtatnám ezt a témát. Látszik, hogy a proliknak fingjuk sincs a államháztartásról (se).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!