Sátorban termesztettek marihuánát a budai lakóházban

2021. április 19. 13:37

A harmadik emeleten egész ültetvény találtak.

2021. április 19. 13:37
null

Marihuánaültetvényt találtak a rendőrök a főváros XI. kerületében egy lakás harmadik emeletén – olvashatjuk a rendőrség portálján. Hozzátették: a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság egy férfit és egy nőt gyanúsít kábítószer-kereskedelemmel. A rendőrök 2021. április 14-én

bejelentést kaptak arról, hogy egy Etele úti lakásból erős kábítószerillat árad.

A rendőrök a lakásban egy kis sátrat találtak, ami nem egy gyermekkuckó volt, helyette hatvannégy tő marihuánát neveltek a tulajdonosok. A kábítószeren túl a nyomozók lefoglaltak még a kábítószer előállításához, adagolásához és árusításához használt eszközöket is. A XI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a tulajdonosokat, a negyvenhárom éves P. Tamást és a huszonhét éves P. Katalint elfogták, előállították és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A párt őrizetbe vették.

Kép forrása: police.hu

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hóvirágcsempész
2021. április 19. 21:43
Bassza meg ... A legjobb kertészek közé tartoztak . :-))))))))))))))
nick89
2021. április 19. 15:08
Az albánok és a vietnamiak nem tűrik a konkurenciát. Meg a Pintér sem.
zakar zoltán béla
2021. április 19. 14:18
Jön a tavasz, korhad az agy...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!