Kubatov Gábor feljelentette Stummer Jánost

2021. április 22. 16:51

A jobbikos politikus azzal vádolta a Fidesz pártigazgatóját, hogy ő küldte az embereit a Dunai Vasműhöz.

2021. április 22. 16:51
null

Mint arról mi is beszámoltunk, múlt héten egy külsős biztonságiakból álló 50 fős csoport megpróbált behatolni a Duna Vasmű gyárkomplexumába.

Az üggyel kapcsolatban Stummer János azt mondta: nemzetbiztonsági és gazdaságbiztonsági kockázatai is vannak a „zsoldosseregek” megjelenésének. A jobbikos politikus arra kérte Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját, hogy „kösse meg a kutyáit, ne fenyegesse tovább a dunaújvárosi embereket”.

Kubatov Gábor erre azzal válaszolt közösségi oldalán, hogy semmi köze nincs a Dunai Vasműnél történtekhez. Úgy tűnik azonban, hogy a Ferencváros elnöke jogi útra tereli az ügyet, ugyanis, mint azt bejegyzése alatt írta egy kommentben, feljelentette az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnökét:

Nyitókép:MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. április 22. 21:57
Nagyon jól tette, hogy feljelentette ezt a pökhendi kis kretént. Az alagút miatt amúgyis a börtönben van a helye ennek a senki kis Stummernek.
Newman
2021. április 22. 20:58
Stummer mit keres még, a bizottság élén??? Mit? Az előző húzásával nullázta magát!
kérdés
2021. április 22. 20:49
Nem 50 volt: https://24.hu/kozelet/2021/04/21/dunaferr-vakon-mint-stevie-wonder/
Osztap Bender
2021. április 22. 19:41
Gondoltam írok néhány sort a dologról, de miután elolvastam a kommenteket, ejtettem a dolgot. Olyan ez az oldal, mintha oláh cigányok vitatkoznának jenki négerekkel. Még egymás szavait sem értik, de mondják, mondják a "tutit". Azok persze kivételek, akik gondolkodó ember módjára nyilatkoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!