A vakcinaigazolvány ellen hergel Jakab Péter

2021. április 25. 08:01

A Jobbik elnöke nem hisz a vakcinaigazolványban, szerinte az „nem a beoltottak számát fogja növelni, csak a feszültséget”. 

2021. április 25. 08:01
null

„Magyarország miniszterelnöke nem bölcs, ezért zsarolja az ország felét egy önmagában védettséget biztosan nem adó vakcinaigazolvánnyal” – írja szombati bejegyzésében a Jakab Péter.

Diszkriminatív vakcinaigazolvány (?)

A baloldalról jövő oltás és vakcinaellenes hangok ellenére a Jobbik elnöke mégis a miniszterelnök számlájára írja az oltást elutasítók számát. Jakab Péter azt írja: „Meg is győzhette volna őket az oltás fontosságáról, de nem tudta, mert már nem hisznek neki. Túl sokszor csapta be őket”. A Jobbik elnöke szerint diszkriminatív a vakcinaigazolvány. Véleménye szerint hiteles emberektől meggyőzésre van szükség, nem feszültségkeltésre, márpedig szerinte a vakcinaigazolvány 

nem a beoltottak számát fogja növelni, csak a feszültséget.

Ellenzéki kettős mérce

Az ellenzék és az ellenzéki sajtó is „ráállt” a vakcinaigazolvány diszkriminatív jellegére. Ellentmondásaikra hívja fel a figyelmet Wintermantel Zsolt bejegyzése, amelyben a következőt írja: „Ami »bezzegAusztiában«, a haladó nyugaton okés, az nálunk hirtelen diszkriminatívvá válik. Kicsit sem lóg ki a lóláb, ugye?” 

Nyitókép: Máthé Zoltán – MTI

Összesen 235 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sörivó
2021. április 26. 08:22
Nem a finishben kell elszúrni mindent.
sörivó
2021. április 26. 08:20
Nem így kell oltásra ösztönözni.
sörivó
2021. április 26. 08:19
Ráadásul még Jakab Péter is jogosan fog felszólalni ellene. Amivel persze megint csak a kormányt támadhatják. Csak ezúttal az emberek egyet is fognak érteni vele. Úgy ötmillió nem regisztrált, akiket diszkriminálnak.
sörivó
2021. április 26. 08:16
Az emberek nem szeretik, ha zsarolják őket, és így akarják rávenni őket valamire. Az csak ellenállást fog kiváltani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!