Fekete-Győr András Orbán Viktorral együtt akar oltakozásra buzdítani

2021. április 11. 14:50

Fekete-Győr arra kéri Orbánt, hogy közös videóban biztassák oltásra a magyarokat – adott közre videót a Facebookon a Momentum elnöke.

2021. április 11. 14:50
null

„A Momentum miniszterelnök-jelöltjeként arra szólítom fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy közös videóban álljunk ki amellett, hogy minden magyar oltsa be magát! Ha fontos a kormánynak az oltási hajlandóság növelése, csináljunk úgy, mint egy normális, nyugati országban: politikai háborúzás helyett ösztönözzünk közösen a védőoltások beadására” – írta ki a Facebookra Fekete-Győr András vasárnap. 

A Momentum elnöke azzal indokolja kezdeményezését, hogy az oltásra regisztáltak száma még mindig 4 millió alatt van, miközben a halálos áldozatok száma szerinte naponta több százzal nő. Fekete-Győr András szerint – aki korábban párttársaival még a keleti vakcinák ellen agitált – „nincs most ennél fontosabb nemzeti ügy”.

Fekete-Győr András szeretné, ha félretennék a pártpolitikát, „és megmentenének közösen több ezer magyar életét” , mert úgy véli fontos a kormánynak az oltási hajlandóságot növelni „mint egy normális, nyugati országban: politikai háborúzás helyett ösztönözzünk közösen a védőoltások beadására”.

Összesen 285 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2021. április 12. 20:20
Az, a kis Senki Alfonz ( fekete-győr) azt gondolja,hogy a momentum miniszterelnök jelöltjének lenni valami. Egyáltalán ein Moment és utána eltűnik mint a kámfor. Élszált az agya! Nyilatkozzon Gyurcsány Ferencel!
donoran
2021. április 12. 00:25
Egyelőre próbálja meg valamelyik másik esélytelen miniszterelnök-jelölttel. Egyelőre nem valószínű, hogy a magyarok hallgatnának rá.
kunfia
2021. április 11. 22:44
Na jó,ma nem érek rá erre. Holnap jövök. Addig is jó hazudozást,ahogy mindig szoktál,illetékes elvtárs!
Ninini
2021. április 11. 22:14
kunfia, rég nem látom faszságaidat, szóval nekem feleslegesen írogatsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!