Ételfutár lett az Apostol együttes 79 éves frontembere

2021. április 07. 10:14

A családi éttermükből fuvarozza a megrendelt finomságokat.

2021. április 07. 10:14
null

Az Apostol együttes frontembere ételfutárnak állt. Meződi József a koronavírus-járvány miatt már egy éve nem állhatott színpadra, de legalább a családi éttermük foglalkoztatja. A 79 éves énekes nagy örömére kiszállítást vállalhatnak, s hogy legyen valami elfoglaltsága, ő maga viszi házhoz a megrendelt ételeket. Minden nap déltől estig fuvarozza a finomságokat.

– fogalmazott. Így pedig a rajongókkal is személyesen tud találkozni. Eddig sikerült megúsznia a vírust, egy hete pedig megkapták már a második oltást is a feleségével.

Fotó: MTI/Földi Imre

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Schweinehund
2021. április 07. 16:55
Apostol, anyostol...
makám
2021. április 07. 16:02
csak halkan mondom egy 80 éves embernek nem nagyon kellene már vezetnie.
szodabár
2021. április 07. 14:56
Ez most óhéber reklám vagy siránkozás? Abba az étterembe úgyis csak az ószövetségi rokonok jártak.
Ati Papa
2021. április 07. 14:50
Megint egy olyan cikk aminek a címével is meg akarnak ríkatni. Én 40 év munka után még 4 évet ráhúztam. Közben felneveltünk három gyereket. Mindegyik diplomás. Nem sírok, amit lehet magam csinálok, javítok meg. Van élhető nyugdíjam. Nagy divat siránkozni és sajnáltatni magukat egyeseknek. Érdekelne, hogy a művész úrnak oly sok fellépés után miért nincs elfogadható nyugdíja? Ha így van javaslom, hogy adjanak neki egy Kossuth Díjat akkor talán nem irkálnak róla hülye cikket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!