Tarol a neten a Jobbikról készült szembesítő

2021. március 01. 09:26

 A közösségi oldalon virálissá vált videót a fentiekben tekintheti meg.

2021. március 01. 09:26
null

„Nézd meg, mit gondolnak rólad a Jobbik megmondóemberei!” – írja kiajánlójában a Drót.infó a közösségi oldalon megosztott videójában, melyen mint a portál fogalmaz:

 A közösségi oldalon virálissá vált videót a fentiekben tekintheti meg.

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baviki
2021. március 01. 19:31
A csótány "ragyogásában" megperzselődött sanyika, meg ez az elmebeteg havas... Hadd mondják a hülyeségeiket, egyre jobban lejáratják magukat, egyre többen hiszik el, hogy rájuk érvényesek azok a jelzők, amiket másra aggatnak!
inteligens elenzéki
2021. március 01. 16:06
Annak az ostoba Havasnak meg üzenem. Márai mást is írt. Pl. Horthyt méltató cikket, mikor Kassa visszakerült hozzánk. Arról mi a véleménye? Kíváncsi lennék. Ez a Havas egy debil kis senki..
Vakfolt
2021. március 01. 16:03
Havas felsorolja azokat az elveszett városokat, ahol erős szabadkőműves szervezetek voltak túlnyomó zsidó többséggel. Azt a régi mantrát nyálazza most is, hogy zsidók nélkül nem tartanánk sehol. Valójában meg sokkal jobban állnánk.
inteligens elenzéki
2021. március 01. 16:00
Retardált f.szkalapok. Mert a pesti polgár az értelmes. Ja. a f.szomat értelmes, legfeljebb csak azt hiszi. És úgy általában. Mindenki annyira intelligens, amennyire a génjei meghatározzák. Erre persze még rá tud segíteni az, hogy egy vidéki, két lábbal a földön jár. Nem kell villanyszerelőt hívnia, ha egy égőt ki kell cserélni. Mert rákényszerült arra, hogy maga oldja meg. A pesti, meg megfulladna a saját nyálában, ha mi "vidékiek" nem kaparnánk ki a torkát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!