Potocskáné Kőrösi Anita: A kormányoldal nem törődik a vállalkozókkal

2021. március 22. 17:09

A kormányoldal értelmetlenül elvon forrásokat a vállalkozóktól, amikor elutasítja, hogy megszüntessék a kötelező kamarai hozzájárulást – mondta hétfőn Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik alelnöke.

2021. március 22. 17:09
null

„A kormánypárti képviselők nem vették tárgysorozatba azt a módosító indítványomat, amely azzal kapcsolatosan született, hogy töröljék el a kötelező kamarai hozzájárulást befizetését minden vállalkozónál!” – tette közzé a Facebookon a Jobbik alelnöke hétfőn. 

Az ellenzéki politikus kifogásolta, hogy a parlament gazdasági bizottságának hétfői ülésén a kormánypárti képviselők nem támogatták a díj eltörléséről szóló indítványának tárgysorozatba vételét.  A kormányzatnak egyetlen célja van: adóztatni a vállalkozásokat – jelentette ki a jobbikos képviselő, hozzátéve, a kormányoldalon nem veszik figyelembe, hogy egyre mélyül a gazdasági válság Magyarországon.    

Potocskáné Kőrösi Anita azt mondta: az évek óta fizetendő hozzájárulásért semmilyen ellentételezést nem kapnak a vállalkozók. Kifogásolta azt is, hogy az eddigi tíz százalék helyett az évente többmilliárdos befizetés teljes egészét a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kapná a jövőben, az erről szóló javaslatot pedig a településrendezési törvénycsomagban rejtették el.

(MTI, Facebook)

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GyurkaPista
2022. május 28. 09:54
HP. Nem Hewlett Packard, hanem HülyePicsa, természetesen...
certus
2021. március 23. 18:45
Ez az éhségsztrájkoló nő, akinek az anyukája vitt egy kis harapnivalót?
cooperator
2021. március 23. 09:48
KICSIT HÜLYE EZ A NŐ, VAGY NAGYON?
nyugalom
2021. március 22. 19:30
Ez egy pocok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!