Gyurcsánynak a csirkepaprikás jutott eszébe Orbán Viktor oltásáról

2021. március 01. 18:15

A kormányfő oltását kommentálta a DK elnöke.

2021. március 01. 18:15
null

„Beoltották Orbán Viktort kínai vakcinával. Még a dobozát is megmutatták a kameráknak, hogy mindenki jól lássa, ez bizony kínai. Aztán eszembe jutott, hogy édesanyám gyakran tejfölös dobozban tette el a csirkepaprikást” olvasható a volt kormányfő Facebook-bejegyzésében.

„Oltva vagyok” közölte vasárnap délelőtt közösségi oldalain Orbán Viktor. A miniszterelnök által feltöltött képek tanulsága szerint a kínai Sinopharm készítményét kapta. A kormányfő arra kért mindenkit, regisztráljanak, és oltassák be magukat koronavírus ellen.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothpal
2021. március 02. 15:24
Nem mondom el, mi jutott eszembe GyF leendő oltásáról...
cutcopy
2021. március 02. 09:19
Nem értem ezt logikát, ha ennyire képben van akkor ne ködösítsen, hanem mondja meg kerekperec milyen oltóanyagot kapott OV..
llni55
2021. március 02. 07:13
Ilyen igénytelen anyád volt, Fletó?
Sün Balázs
2021. március 01. 23:45
Feri biztosan éhes volt, amikor a Orbán Viktor oltásáról készült képet látta. Ezért jutott eszébe a csirkepaprikás. Akkor vette észre, hogy Klára megint nem ebédet főzött, hanem kifőzött valami mást. Persze, mert közben Klára asszony Szegeden járt Botkánál, hogy kiénekelje Botka szájából a sajtot, nehogy a parlamenti választás előtt Botka megint elkezdje mondani, hogy Gyurcsány nélkül nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!