Digitális tartalomgyártóként debütál a Brain Bar csapata

2021. március 25. 17:29

Az évente jelentkező rendezvény mellett az érdeklődők ezentúl egész évben számíthatnak tartalmakra podcast- és videósorozatok formájában – áll a BrainBar csütörtöki közleményében.

2021. március 25. 17:29
null

Március 25-től kezdődően a Brain Bar tartalomgyártó közösség létrehozását célozta meg, „akik szórakoztató és ismeretterjesztő formában mutatják be a jövőnkkel kapcsolatos legfontosabb témákat” – írja a közlemény. 

A Brain Bar évente jelentkező jövőfesztiválként építette fel a nevét, ahol híres speakerek és tudományos szakértők jelentek meg, hogy „előadásaik keretében előremutató és inspiráló gondolatokat osszanak meg a résztvevőkkel”. A tudományos, gazdasági és társadalmi előadások után 2021-ben új csatornákkal és heti rendszerességgel megjelenő műsorokkal rendelkezik a Brain Bar kreatív csapata.

„A Brain Bar jövőfesztiválja évek óta a világ legizgalmasabb koponyáit hozza el Budapestre. Eddig csak ők voltak reflektorfényben, de a háttérben dolgozó csapatunkat is kivételesen okos és eredeti személyiségek alkotják. Arra gondoltunk, miért ne szólhatna róluk is a Brain Bar? Természetesen nem állunk meg itt, valódi közösséget szeretnénk létrehozni a tudás és ismeretterjesztés mellett elkötelezett hazai tartalomkészítőkkel együtt” – mondta el Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítója, a Mandiner hetilap rendszeres szerzője.

Elsőként rögtön három különböző sorozatot indít a Brain Bar:

majd az olvasottak alapján olyan véleményekkel szembesítik egymást és a hallgatókat, amikkel eddig nem találkoztak, pedig az egész emberiség jövőjére hatással lehetnek” – áll a leírásban. 

A podcast első adásában Morten Strøksnes történész-újságíró díjnyertes szépirodalmi alkotása, a Tengerkönyv, és a tavalyi Brain Bar-ban elhangzott The Reality Bubble kerül terítékre, melyet Ziya Tong, a Discovery Channel műsorvezetője írt.

Március 31-gyel veszi kezdetét a Mi a kérdés? című podcastműsor is, amely a jó kérdések feltevésére koncentrál. 

„Az adássorozat bevallottan hasznos, a mindennapokban alkalmazható szellemi és gyakorlati tanulságokat kíván elhozni a hallgatóknak, és ebben a meghívott vendégek is a műsorvezető segítségére lesznek”.

A Brain Bar Újratervezés című videószériájának célja megmutatni, milyen kihívásokkal kell megküzdeni a munkaerőpiacon.

Az április 16-án startoló műsorban olyan módszereket, eszközöket és applikációkat próbálnak ki, amelyek láttán a nézők különböző, a munkakeresés és karrierváltás során alkalmazható praktikákat sajátíthatnak el. A bejelentett műsorokon túl újabb szériák fejlesztése is várható, melyek a csapat YouTube- és Spotify-platformjain lesznek elérhetőek. 

 (BrainBar)

Fotó: BrainBar

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!