Azbej Tristan: Elkészült a 2020-as Budapest-jelentés

2021. március 31. 17:45

A Budapest-jelentés a keresztényüldözésről 2020 című kötet online bemutatójára került sor a szerzőkkel és tanulmányírókkal szerdán.

2021. március 31. 17:45
null

„Negyedmilliárd ember. Ennyire tehető azoknak a keresztény testvéreinknek a száma, akiket szerte a világban a hitükért üldöznek. Az általuk átélt tragédiákat azonban sok európai országban még ma is a hallgatás csöndje övezi. A keresztény gyökereiről elfeledkező nyugati világ hosszú évek óta közönnyel tekint minderre” írta Orbán Viktor a tavaly megjelent Budapest-jelentés 2019 című kötet bevezetőjében.

Idén is megjelenik a vaskos tanulmánykötet, melyben az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkárság segítségével negyedik alkalommal nemcsak a keresztény közösségeket ért támadásokról esik szó, hanem igyekszik bemutatni azt a munkát is, melyet a Hungary Helps program keretében hazánk a korábban háború által sújtott térségekben végez az újjáépítés során. 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarcsi1
2021. március 31. 21:08
A keresztényüldözések csak most kezdődnek és egyre jobban fokozódni fognak.
repulok
2021. március 31. 18:51
Soha nem lesz vége a vallási türelmetlenségnek. De nem csak a keresztények szívnak, hanem a siiták, a tibeti buddhisták, meg a zsidók is, szinte az egész történelmük folyamán. Igaz a keresztények egymással is harcolnak, lásd Észak-Írország...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!