A Fidesz szerint Czeglédy Csaba gátolja a bírósági eljárást

2021. március 03. 13:33

A párt úgy véli, a DK-s politikus és „bandája” mindent megtesz az igazságszolgáltatás lassításáért, legutóbb például futóedzést tartott saját tárgyalása alatt.

2021. március 03. 13:33
null

Budai Gyula szerdán az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában felidézte: Gyurcsány Ferenc adócsaló ügyvédjét, Czeglédy Csabát kétszer már elítélte a bíróság adócsalásért. Czeglédy Csabának most újra bíróság elé kell állnia, mivel a vád szerint diákszövetkezeteken keresztül szivattyúzta ki a pénzt, kihasználva és megkárosítva ezzel a jóhiszemű diákokat. A kormánypárti politikus rámutatott: az eltűnt hatmilliárd forintról a mai napig nem lehet tudni, hogy hova került. Az sem zárható ki, hogy a DK és az MSZP pártkasszájába vándoroltak ezek a pénzek – jegyezte meg.    

Hozzátette: kedd óta az is nyilvánvalóvá vált, hogy Czeglédy Csaba és bandája mindent megtesz annak érdekében, hogy lassítsa és gátolja az igazságszolgáltatást és a bírósági eljárást. Ezt bizonyítja az is, hogy kedden sem tartottak érdemi tárgyalást, mert egyetlen vádlott sem jelent meg. Eközben Czeglédy Csaba – Facebook bejegyzésének tanúsága szerint – „kedélyesen futóedzést tartott”. Ez is mutatja a gátlástalanságát – mondta Budai Gyula A fideszes politikus szerint sokat mondó az is, hogy Gyurcsány Ferenc továbbra is kiáll az adócsaló ügyvédje, Czeglédy Csaba mellett. Ezt bizonyítja, az is, hogy a szombathelyi választókerületben jelöltként fogják indítani Czeglédyt – mutatott rá.

(MTI)

Fotó: MTI

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. március 03. 16:48
A nagy kérdés, hogy mocskos bűnözők meddig csinálhatnak hülyét a független magyar Bíróságból?
realista
2021. március 03. 16:24
"A Fidesz szerint Czeglédy Csaba gátolja a bírósági eljárást" Hogy a Fidesz szerint mi van, az egyedül a fanatikus hívei előtt számít ténynek, másokat semmiben nem befolyásol.
nyugalom
2021. március 03. 15:53
A jognak itt vege? Egy zsigeri suttyó proli!
MayorAnna
2021. március 03. 15:26
Nem könnyű eldönteni-eléggé holtverseny alakult ki Ceglédi és Kigyúrt M. Richárd között: -ki profibb a bíróság bohóccá tételében...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!