Szijjártó: Egyiptom bebizonyította, hogy a tengeren megállítható az illegális migráció

2021. február 23. 12:53

Egyiptom bebizonyította, hogy az illegális migrációs a tengeren is megállítható, ezért minden, feltétel nélküli támogatást megérdemel az Európai Uniótól – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Kairóban, Számeh Sukri egyiptomi kollégájával folytatott tárgyalások után.

2021. február 23. 12:53
null

Szijjártó Péter a sajtótájékoztatón felhívta a figyelmet arra,  hogy Egyiptom hat éve lezárta partvidékét az illegális migráció előtt, sikeresen tette ezt, és azóta bebizonyította: hazugság az, hogy tengeren megállíthatatlan az illegális migráció.    

„Egyiptom ezzel nagy szolgálatot tesz egész Európának, főleg most, hogy az illegális bevándorlásnak komoly egészségügyi kockázatai is vannak. Ezért Egyiptom minden támogatást megérdemel az Európai Uniótól. Ezért tiltakozunk az ellen, hogy az Európai Bizottság politikai feltételekhez kösse a támogatások kifizetését Egyiptom számára” – szögezte le a Szijjártó Péter.

(MTI)

Fotó: Szijjártó Péter, Facebook 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2021. február 23. 23:20
Ott nem lehet megállítani a migrációt, ahol nem akarják.
Ezekiel2517
2021. február 23. 14:57
lezárta partvidékét az illegális migráció előtt Két megjegyzés,okoska: -a fenti mondat azt jelenti,hogy az illegális migráció/bármely irányú/ nem veheti igénybe a partvidéküket - EgyiptomBA immigrálni és nem emigrálni / v.ö.latin praepositio-k/,tehát VALAHONNAN emigrálsz és VALAHOVA immigrálsz.
I.E.D.
2021. február 23. 13:05
Ki a faszom akar Egyiptomba emigrálni a tengeren, Peti?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!