Reagált a Puskás Aréna a „titkos alagút” hírére

2021. február 23. 17:41

A Facebookon reagált az alagúttal kapcsolatos hírekre a Puskás Aréna.

2021. február 23. 17:41
null

Stummer János ellenzéki parlamenti képviselő, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke a keddi nap folyamán azt közölte, hétfőn egy olyan papírt adtak a kezébe, amely szerint Orbán Viktor saját alagutat akar építeni a Puskás Arénába. „Nekem nem maradt más lehetőségem tehát, minthogy önök elé álljak, a nyilvánosság elé álljak és tájékoztassam önöket, hogy mit építenek az adóforintjaikból, és ezt hogyan próbálják meg a titkosítások segítségével elsumákolni” – közölte.

Erre válaszul „Mai kacsa: titkos alagút épül a Puskásban” címmel tett közzé bejegyzést a Puskás Aréna hivatalos közösségi oldala. Mint írják, a Puskás Arénának félév után felül kell vizsgálni, jól működő közlekedési megoldás-e, hogy a hazai és külföldi védett személyeket a rendes közönség forgalmának időnkénti akadályoztatásával, várakoztatásával szállítják az Arénába.

A felülvizsgálat kimondta, hogy jobb megoldás lenne, ha a védett személyek, kiemelt vendégek, előadók autós közlekedési útvonala nem keresztezné a több tízezres közönség gyalogos útvonalát.

A tervezett megoldás egy mindösszesen 50 méter hosszú autós aluljáró”

– írják bejegyzésükben. Hogy nemzetbiztonsági szempontokból kockázatmentesen lehessen megépíteni az aluljárót, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága jóváhagyta, hogy a tervezési és kivitelezési munkák egy nemzetbiztonságilag minősített, meghívásos, többszereplős versenyeztetés keretében legyenek pályáztatva.

Nyitókép: Facebook

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. február 23. 23:23
Sz'al 50 méteres alagutat kell ásni a VIP-embereknek. Közpénzből. 2 milliárdért. Majd lesz ennek böjtje.
aleb19
2021. február 23. 23:09
csak 2 milliard forint??? maradhat...majd el kell nevezni rakosi orban alagutnak
Gregorius
2021. február 23. 22:01
Szerintem tervezési hibuci történt. Egy ilyen alagutat már a tervezéskor be kellett volna tenni és a normál kivitelezésnél megépíteni. A kutya sem szól, mert mindenki természetesnek veszi, hogy szükséges a VIP vendégek ( FIFA, UEFA főnökök, komolyabb klubok Elnökei vagy az EB-re idelátogató állami vezetők etc.) biztonságos közlekedését biztosítani.
kozmosz
2021. február 23. 21:02
Vadiúj szöveg. Ilyet még nem hallottam egy amerikai zsidógyerektől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!