Nyitrai Zsolt: Közös ügyünk az állatvédelem

2021. február 21. 09:58

Már 200 ezren mondták el a véleményüket a kormány által az állatvédelem és a felelős állattartás témakörében indított online felmérésben – mondta Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban.

2021. február 21. 09:58
null

 

Nyitrai Zsolt arra biztat mindenkit, hogy aki még nem tette meg, március 7-éig töltse ki a kérdőívet, hiszen kevesebb mint 3 perc alatt lehet válaszolni a felmérés 13 kérdésre. Azért is megéri részt venni ebben a párbeszédben, mert kormány a jövőben fontos döntéseket és szabályozásokat kíván hozni ezen a területen, és ehhez mindenképpen fontos a polgárok véleménye – fűzte hozzá. Ne feledjék: közös ügyünk az állatvédelem! – fogalmazott Nyitrai Zsolt.

(MTI)

Fotó: MTI/AP/DPA/Kira Hofmann

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2021. február 21. 15:28
Nem a vadászattól kell félteni az állatokat. Az mindig is volt. Az állatvédelemnek elsősorban az ezermilliárdnyi iparilag tenyésztett állatokkal van dolga. A vadak szerencsére ritkán vannak emberközelben, de a háziállatok, ipari tenyészetek sajnos az ember hatalma alatt vannak. Az elaljasult vagy tudatlan 7 milliárdnyira szaporodott emberiség a saját aljas módszerit kényszeríti az állatokra.
még fokozza
2021. február 21. 12:57
Itt jól látszik, a Fidesznek ezt jelenti az állatvédelem "akkor menjünk vadászni".
még fokozza
2021. február 21. 12:54
Hihetőbb lenne, hogy a vadászat vadgazdálkodás ha nem lennének hobbivadászok. De így ez csak az állatok pénzért való legyilkolása, részeges szórakozás egy élőlény pusztulásán. A hobbivadászt csak odaviszik a tőrbecsalt állathoz és azt sem tudja mit lő le. Lehet háziállat is.
még fokozza
2021. február 21. 12:47
Az állattenyésztés szükséges rossz, a vadászat már pedofília.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!