Az újranyitásra teljesen megújul a Hungexpo

2021. február 23. 15:32

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban tárgyalt Olivier Ginon-nal, a Hungexpót üzemeltető francia GL events cégcsoport elnökével; a megbeszélésen a magyar gazdaság újraindításáról, ezen belül is a rendezvényszervező szektor talpra állításáról volt szó - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

2021. február 23. 15:32
null

A kormányfő a tárgyalás után vendégével együtt ellátogatott a Hungexpo területére, ahol jelenleg is zajlik a stratégiai fontosságú, állami tulajdonú rendezvényhelyszín teljes megújítása, a magyar kormány 55 milliárd forintos támogatásával.    

A miniszterelnök tájékoztatta a GL events elnökét Magyarország gazdaság-újraindítási akciótervéről, majd megvitatták a kiállítás- és rendezvényszervező szakma javaslatait valamint részvételi lehetőségeit abban a folyamatban, melynek végén „Magyarország erősebben jöhet ki a koronavírus-válságból mint ahogyan belekerült” – mondta Havasi Bertalan.    

A tervek szerint még az idén a Hungexpo két világeseménynek is otthont adhat, ősszel itt tervezik megtartani az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust valamint az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítást.

(MTI)

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2021. február 23. 17:03
Milyen érdekes hogy ezt is 2005-ben privatizálták, mint ahogy repteret is. Ki is volt a miniszterelnök akkor? De jó is lenne tudni hogy hová tűntek azok a pénzek. Pláne hogy ezekkel párhuzamosan, folyamatosan növelték az államadósságot is.
kunfia
2021. február 23. 16:16
Kiszivárgott egy Orbán ídézet a Fidesz legutóbbi titkos konferenciájáról: "A Fidesz név teljesen devalválódott,új nevet kell kitalálnunk a bandára.A régi kitalálója,Mártíriusz,akarom mondani,Révész Máriusz új ötlettel rukkolt elő.A híveink tudják,hogy lopunk,mint a szarka,ezzel a névvel föl is vállalhatnánk.Azt üzenjük vele,hogy jó,lopunk rendesen,de Gyurcsány is lopott,és mi értük lopunk. Az új nevünk Fidesz helyet ZSEBESZ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!