Jogerősen is pert nyert Nyitrai Zsolt

2021. január 18. 15:37

A Mirkóczki Ádám által, tavaly januárban lobogtatott állítólagos listák ügyében született ítélet.

2021. január 18. 15:37
null

Nyitrai Zsolt javára döntött másodfokon a bíróság az ellenzéki vádaskodások ügyében – adta hírül az Eger Hírek. Ahogy a portál is írja, az elmúlt másfél évben több pert is indítottak a kormánypártok politikusai a baloldali vádaskodások miatt, amelyet az ezalenyeg.hu-n megjelent állításokra alapozva hangoztatott többek között Mirkóczki Ádám is:

A bírósági ítélet indoklása szerint a Mirkóczki Ádám által, tavaly januárban állítólagos listák ügyében valójában nem folyt nyomozás Nyitrai Zsolttal szemben. A listázási ügy miatt az egri polgármester a fideszes képviselők távozását követelte. A bírósági ítélet most másodfokon is elítélte az ezalenyeg.hu-t.

Címlapfotó: MTI/Komka Péter

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. január 18. 16:53
Csak nehogy téves következtetéseket vonjunk le egy ilyen bírósági ítéletből. A helyes következtetés szerintem az, hogy mivel a Jobbik már kezét-lábát-derekát-töké(letességét beadta a haldóprogresszívnak, mostmár ő lesz a Mór. Megtette a kötelességét.
Gullwing
2021. január 18. 16:13
Ja és lista sincs. De van egy vályű moslék a vár tövében.
Gullwing
2021. január 18. 16:07
Hát igen, a gerinctelen liberálnácinak már papírja is van arról hogy hazudik.
kunfia
2021. január 18. 15:59
"Pintér válaszában elismerte, hogy Eger polgármestere, Mirkóczki Ádám feljelentést tett az ügyben, amelynek nyomán választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt nyomozást rendeltek el, amelyet a Borsod megyei rendőr-főkapitányság folytat majd le, az elfogultság lehetőségének kizárása okán. A miniszter arról is tájékoztatott, hogy ugyanebben az ügyben, személyi adattal való visszaélés gyanúja miatt indult nyomozás a Fidesz ügyvédjének feljelentése nyomán." Azaz Orbánék megint hazudnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!