Varga Judit: Egy év nehéz tárgyalásai egy szimbolikus képen összesűrítve

2020. december 11. 08:38

„Ismét bebizonyosodott, hogy a »merjünk kicsik lenni« politikája helyett sokkal kifizetődőbb a »merjünk magyarok lenni« testtartás!” – szögezte le az igazságügyi miniszter.

2020. december 11. 08:38
null

Mint arról korábban írtunk, nagy csatát nyert Orbán: megvan az uniós megállapodás. A miniszterelnök csütörtök este bejelentette, hogy az uniós tagállamok vezetői elfogadták a német elnökség által kidolgozott javaslatot, nem vétóztak a hollandok, átment a német-magyar-lengyel tárgyalásokon kialkudott kompromisszum.

– írta a fent látható képet megosztva Varga Judit a hír kapcsán. Az igazságügyi miniszter tájékoztatása szerint a fotó az EU-s költségvetési tárgyalás „utolsó pillanatait ábrázolja a magyar delegáció szobájában”. Mint írta: „az látható a fotón, ahogy megállapodás végső változatát egyezteti többek között az Európai Tanács elnöke, a német kancellár, a francia elnök, a lengyel, a szlovén miniszterelnök és a – hazai ellenzék szerint elszigetelődött – magyar miniszterelnök”.

Varga Judit kiemelte: 

Címlapkép: Facebook

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Performan
2020. december 11. 10:04
- Milyen Soros terv? - Ez itt.
szürkeSzarvas
2020. december 11. 09:46
A Patás szálka a zsidóbanda szemében. Az nagyobb baj lenne,ha imádanák.
jánosbácsi
2020. december 11. 09:34
Judit szerint Orbán csatát nyert azzal, hogy két év haladékot kapott a jogállamisági vizsgálat alól. "Két év letöltendő és két év felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását kérte hétfőn a befolyással való üzérkedéssel és korrupcióval gyanúsított Nicolas Sarkozy volt francia államfőre az ügyész a párizsi büntetőbíróságon " Franciaországban müködik a jogállamiság. 22 után nálunk is fog.
iIonah
2020. december 11. 09:23
Nagyon jó ez a fénykép, szöveg sem kell hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!