SZFE-s molinók kerülnek ki a támogató színházak homlokzatára

2020. november 12. 08:12

A Katonára, az Örkényre, a Radnótira és a Trafóra.

2020. november 12. 08:12
null

A Katona József Színház, az Örkény Színház, a Radnóti Színház és a Trafó vett át megőrzésre olyan molinókat a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjaitól, amelyeket eddig a Vas utcai épületre függesztettek ki. Az SZFE hallgatói felbontották a Vas utcai és a Szentkirályi utcai épületek blokádját, az ellenállás jelképeit pedig átadták fent említett színházaknak, azoknak, akik az elmúlt időszakban teret adtak az Ódry Színpad előadásainak – írta meg a Színház Online.

Az SZFE autonómiájáért folytatott küzdelemnek nincs vége” – tette közzé közösségi oldalán a Radnóti, Katona pedig videót posztolt.

Kép forrása: A Radnóti Miklós Színház Facebook-oldala

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andilla
2020. november 13. 22:49
De jó, már épp akartam kérdezni, hogy vajon mi a legfrissebb hír az izgalmas színjátékról! Igazán fontos mozzanat. És mi lett a gyerekekkel? A mamahotelben folytatják a forradalmat, a fészbúkon lógva?
kpee
2020. november 13. 17:29
Ezekbe a színházakba eddig sem jártunk, de ezután még ennyit se.
catalina9
2020. november 13. 13:26
SZFE-s molinók kerülnek ki a támogató színházak rendezőinek homlokára...
Rézvirág
2020. november 13. 10:59
Karlendítés már megy... Teljesen szerep- és aránytévesztésben vannak ezek a csillogó szemű tündéri fiatalok. Más egyetemisták ilyen időkben önkéntesnek jelentkeznek a kórházakba. Az a bátorság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!