Orbánék a végén nem fognak vétózni

2020. november 17. 18:00

Ismét Magyarország és Lengyelország diktál az EU-nak.

2020. november 17. 18:00
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária

„Okulván az elmúlt 10 év tapasztalaiból nagyobb összegben fogadnék rá, hogy Orbánék a végén nem fognak vétózni. Szerintem már meg is egyeztek a németekkel, hogy milyen »engedményeket« ad az EU a jogállamisági követelményekből, amelyeket itthon fényes győzelemként adnak el a közönségnek. Nem véletlen az sem, hogy hirtelen előkerült a »migráns kérdés«, mint adu, miközben a jogállamisági feltételeknek semmi közük a migráns kérdéshez. Orbán és a lengyelek most egy kicsit még parádéznak, aztán bejelentik, hogy az EU megtört és elfogadta legfontosabb követeléseiket. Vagyis ismét Magyarország és Lengyelország diktál az EU-nak. És tényleg. Bár ne lenne igazam!”

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas2
2020. november 18. 12:55
Persze malacpofa, nem fog vétózn mert az EU is tudja hogy engednie kell, mert nincs ugaza!
VeJoLa
2020. november 18. 11:33
Most akkor mit is szeretnél hát, vankalapja-nincskalapja-marcsa?! - Azért ajvékolni, mert vétózott az EU-kerékkötője, vagy mert csak nem vétózott a gerintelen potyaleső?! Ja! Mindegy miért, te csak ajvékolni szeretnél.
nyugalom
2020. november 18. 10:33
Aljas avós fajzat!
imres
2020. november 18. 10:30
"Orbánék a végén nem fognak vétózni." Nagy igazság. Tudsz még ilyeneket, Mucuska? Na majd én írok. A fű zöld. A csődörnek fasza van. Te egy végtelen ostoba nő vagy. Elegendő ennyi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!