Orbán Viktor: Küzdünk, hogy ne kelljen bezárni az óvodákat és az iskolákat

2020. november 23. 10:23

Videóban üzent a miniszterelnök az operatív törzs ülése után.

2020. november 23. 10:23
null

A hét nagy védekezési akciója a tömeges tesztelés és az iskolák működésének megvédése” – mondta el videóüzenetben Orbán Viktor a Facebook-oldalán. „Múlt héten az oktatási rendszer derekasan állta a próbát és jó reményeink vannak, hogy ez ezen a héten sem változik” – kezdte a miniszterelnök az operatív törzs hétfő reggeli ülését követő összefoglalóját.

„A legnagyobb akció ezen a héten a célzott tesztelés megindítása, ez tömeges lesz. 47 ezren dolgoznak szociális intézményekben és 191 ezer fő oktatási intézményekben. A tesztelés önkéntes, de biztosan sokan fognak jelentkezni. Ahhoz, hogy a teszteket le tudjuk venni, kétezer egyetemi hallgatót is munkába állítottunk, akik már pénteken megkezdték a munkájukat” – mondta el a kormányfő.

Kép forrása: Facebook

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2020. november 23. 22:22
Nagyon élnek ma a topiktrollok, pörgetni kell magukat utolsó hétre, hogy kilegyen a kvóta.
zolizolizoltan
2020. november 23. 13:45
Nem értem, miért nem küldik haza a felső tagozatosokat, úgy ahogy ezt sok országban teszik.
jánosbácsi
2020. november 23. 13:41
Hogyan kell küzdeni az óvoda és az iskola bezárás ellen? Be kell zárni oszt jónapot. :D
deven
2020. november 23. 13:37
Valahol olvastam, hogy a vírus 2 hónap után magától lecseng. a számok azt mutatják, egyre kevesebb a napi fertőzött. akkor lassan vége a második hullámnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!