Megszavazták Jakab Péter büntetését

2020. november 30. 19:01

A képviselők 115 igen, 51 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett hagyták jóvá Kövér László házelnök döntését.

2020. november 30. 19:01
null

A Jobbik frakcióvezetőjének kéthavi tiszteletdíját, 4 413 600 forintot vonta meg Jakab Pétertől az Országgyűlés. A képviselők 115 igen, 51 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett hagyták jóvá Kövér László házelnök döntését. Jakab Péter azért kapott büntetést, mert a parlament október 19-i ülésén megpróbált egy zsák krumplit átadni a miniszterelnöknek, utalva ezzel arra, hogy szerinte a tiszaújvárosi időközi országgyűlési választáson ingyen osztogatott krumplival vehettek szavazatot a kormánypártok.

(Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd)

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2020. december 02. 16:54
ilyen ez az etikett, megcseszi a petiket..
matyi lúdas
2020. december 01. 15:19
https://i.imgur.com/UNaOVX0.jpg
Heuristx
2020. december 01. 09:13
- Maga egy nagymenő, igazi agyvelő. Talán tudja, mi történt Szerencsen. Jelentsen. - A kimenetelt feledvén hatalmas eredmény. - Transzparens, amit mondogat. Halljuk a gondokat. - Sok lelkesedést elölt a jelölt. Előbb reszkettünk, de hiába, nem hánytak vasvillára, csak veszettünk. - Gyenge volt a Fidesz elleni attak. Jobbat nem indíthattak? Biztos volt egy jobbik jelölt! Nem volt erre jel? - Azt hittük, megfelel, de úgy írták meg a végzetben, hogy még a képzetlen mucsai szavazó sem ezt várta. Ez nem a régi gárda! Régen az volt a tervekben, hogy a vidék maradjon fejletlen és csökött, de ebbe a Fidesz beleköpött. - Egy jelöltről nem vált ki jó hatást, ha tettenérnek egy csúsztatást. Pláne ha az jelentős méretű és alanya a tetű. Az is rosszul festett, hogy a jelölt emlegetett egy bizonyos Judapestet. - Felesleges a vajúdás. Ennek névadója a Júdás. Hiába átkoz, semmi közünk az antiszemitákhoz. - De a jövőre mi a terve? Mi lesz megkeverve? - Próbálkozunk. Eddig a lompos Soros főkolompos az EU-ba tuszkolt bukott Donald Tusk volt, de az falsul felsül rendszerint, ha a facebookról Szijjártó vagy Menczer int. Most uszítjuk veszetten az eszetlen Jurova Verát, de az senkit sem ver át, míg a Donát ésszel ilyen Csehül áll. És fokozott gondot okozott hőn szeretett vezérünk, ki átvette a főszerepet és mint harcos szellem a Fidesz ellen asztmásan lélegezve szít. Ezzel sok voksot veszít. - Míg e balfenék képviseli a közügyek alfelét, és minden naptárlapnál ott egy durcás nap, a Gyurcsánynak angol típusú autót ajánlok. Erre a kaján ok, hogy bár abban nincs Orbán, az anyósülénél van a kormány. Legyen a neje az ellenzék feje, de ezt ne verjük dobrev. - Sugalma több, mint parancs. Egyetért a brancs. Még valami: ha dőlnek a pénzérmék, ebből egy négymilliónyi részt kérnénk. - Nyakára hágtak az átlag választási segélynek? Maguk minden pénzt megérnek. - Nem pazaroltunk, hiába vádol. Csak egy kisebb tételt vettünk. Burgonyából
Vakfolt
2020. december 01. 09:09
Havi két milcsit ér ez a nulla bohóckodás, amit ez a fazon levág? Pofám leszakad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!