Erzsébetvárosban is emelnek: növekedni fog a parkolás és a lakhatás díja

2020. november 15. 18:01

Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármestere hasonlóan V. Naszályi Mártához, az I. kerület polgármesteréhez, a koronavírus-járvány ideje alatt fogja növelni az ott lakók költségeit.

2020. november 15. 18:01
null

Növekedni fog a parkolás és a lakhatás díja is: derül ki a VII. kerület polgármestere, a DK-s Niedermüller Péter a Jelennek adott interjújából. Az interjúját a Drót.info szemlézte és összegezte a lényegesebb pontjait.

Niedermüller az interjúban kijelentette, hogy a parkolási bevételeiket mindenféleképpen meg fogják emelni a közeljövőben. Emellett a DK-s politikus kijelentette azt is, hogy a frissen a kerületbe költözők költségeiben „drasztikus áremelések” is szóba jöhetnek. „Azt gondolom, hogy ez nincs rendjén, attól, akinek van autója, nyugodtan lehetne több pénzt kérni” – fogalmazott a polgármester.

„Már elkészítettünk egy viszonylag differenciált táblázatot, amelynek alapján megállapítottuk, hogy ennek a jövedelemszintnek megfelelően növekedjen a lakbér is, mindenki az anyagi helyzetének megfelelően fizessen, sávosan” – tette hozzá Niedermüller, mellyel bebizonyította, hogy a lakhatási díjt is növelni kívánják. A VII. kerület mostanában attól volt hangos, hogy egy a pártjához köthető ügyvédi iroda több tízmilliós megbízást kapott az önkormányzattól, valamint egy helyi DK-s politikus lopta az áramot a hivatalból, hogy bitocinozhasson.

Fotó: MTI/ Máthé Zoltán

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
M.K.R.
2020. november 16. 14:19
Nyár végén azzal szopatta a kerületieket, hogy összekutyulta a forgalmi rendet. Az indok az élhetőbb város volt, s hogy a nyugodtá váló városba visszaköltözzön az agglomerációba kiköltözött 300000 ember. Nyilván ezek már mind visszaköltöztek, ezért ideje rájuk dobni egy adóemelést, hátha még többen költöznek vissza. Nem tudjátok, mennyit zuhantak a hírre az agglomerációs lakásárak?? :D
Vakfolt
2020. november 16. 10:07
És mindeközben Budapesti Iskola létrehozásán fáradoznak, hogy a komcsi Lukács, kretén tanítványa Heller Ágnes, meg a többi szellemi rohadék hagyatékát gondozzák közpénzen. Mocskos rohadékok. Amúgy aki home officében dolgozik, nyilván otthon marad az autója, hát azt nagyon meg kell büntetni, parkolni merészel? A szemét.
makám
2020. november 16. 09:15
"Erzsébetvárosban is emelnek: növekedni fog a parkolás és a lakhatás díja" nagyon helyes.
ittésmost
2020. november 16. 07:58
kellett nektek rémüldöző képződmény
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!