Orbán és Mészáros luxusbirtokai

2020. október 27. 09:19

A diktatúrába vezető út egyik mérföldköve, amikor a hatóságok az újságírókat kezdik zaklatni.

2020. október 27. 09:19
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos

„Egymás mellett van Orbánék hatvanpusztai grandiózus luxus birtoka  és Mészáros grandiózus bicskei luxus birtoka a harckocsikkal és úgy látszik, ezt valamelyikük szégyelli. Nem tudjuk, ők voltak-e a feljelentők, vagy a rendőr urak csak talpnyaló önszorgalomból nyomoznak újságírók ellen. Persze a dolog súlyosabb annál, mint aminek látszik.

Az oroszoknál és a törököknél is a diktatúrába vezető út egyik mérföldköve, amikor a hatóságok az újságírókat kezdik zaklatni.”

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messzeföld
2020. október 28. 06:05
Amúgy meg tudjuk jól, hogy minden rendszer kitermeli magának a szuper gazdagokat. Mi ebben az új, a különleges? Észre se veszem. Illetve - mivel minden nap látom - az évtizedek óta pusztuló, omladozó Dózsa György úti Káry villát a Mészáros óvta meg a végső pusztulástól.
annamanna
2020. október 28. 05:29
"Páncélozott harci járművek parkolnak Mészáros Lőrinc cégének bicskei birtokán - írja a Magyar Hang, és ezt képekkel is alátámasztja. Miután eljutott a hír a laphoz, megkérték Hadházy Ákos képviselőt, akit rendszeresen készít légifelvételeket a térségben, hogy fotózzon itt is. A képeket két harci jármű látható: az egyik le van ponyvázva, de látszik, hogy lánctalpas, a másik a Magyar Hang szerint BDRM-2-es típusú páncélozott harci felderítő jármű. A lap megkérdezte a Mészáros Csoportot, hogy a járművek kinek a tulajdonában vannak, és mire használják őket. Erre azt a választ kapták: "Magánterületen található ingóságokról nem áll módunkban tájékoztatást adni." Az említett terület a bicskei tó körül van, ami 2014-ben került Mészároshoz. Korábban a helyiek által látogatott halastó volt, azóta körbekerített magánterület." https://444.hu/2020/05/08/magyar-hang-harci-jarmuvek-parkolnak-meszaros-tavanal
Volo
2020. október 27. 22:55
Aztán beleülnek a luxus Trabantba, s a luxus úton menve, a luxus levegőt szívják, amelyet direkte nekik állítanak elő a luxus erdők, a luxus erdészekkel, akik a luxus vadaknak is megtiltják a luxus fingást, hogy a luxus.... Bazd + de hülye vagy te szarházy !
reflex2
2020. október 27. 19:22
Hadházynak is sok pénze van, de nem tudja hazavinni, mert nagyon nehéz.... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!