Liberális elemző: az ellenzéki politikusok fejezzék be a krumplizást!

2020. október 19. 19:54

„Azt előadni, hogy itt embereket azonosítok ilyen önálló akarat nélküli, egy kiló krumpliért megvásárolt véglényekkel, ez nagyon nincsen rendben!” – hangsúlyozta az elemző.

2020. október 19. 19:54
null

Döbbenetes kifakadás az ATV-n: Ceglédi Zoltán liberális elemző az ATV-n indulatosan kifakadt a baloldali pártok által elterjesztett „krumplizós” vereségmagyarázata ellen:

„Azt szeretném kérni, hogy ezt rohadt gyorsan fejezzék be! Tehát azok az ellenzéki kommentátorok, kommentelők, politikusok, akik most krumpliznak, ezt rohadt gyorsan fejezzék be! Ez nagyon nincsen rendben! Tehát azt előadni, hogy itt embereket azonosítok ilyen önálló akarat nélküli, egy kiló krumpliért megvásárolt véglényekkel, ez nagyon nincsen rendben! És minden ilyen kommentnél azt látom, hogy a Fidesz jogosan kap plusz egy szavazatot. (…) Hogy gondolják ezt, ahogy megindul ebben a körben a cigányozás?! Hogy nincsen senki, aki most szólna, aki máshol és más szemében a szálkát mindig észreveszi ilyen ügyekben… rasszizmus ügyekben” – fogalmazott az elemző az ATV műsorában.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2020. október 21. 18:52
Azt szeretném kérni, hogy ezt rohadt gyorsan fejezd be! Mármint a Donáth, Szél tyúkok számára a hazugságok gyártását. Ócska megvett alombeli tróger.
olajfa1
2020. október 21. 09:46
De most komolyan! A zsíros-munkásőrsapkás-hatelemis-MTA tag... Kórozs Lajos még mindíg ott tart mint a többi elemis szabadult, hogy ha kao valaki 5kg krumplit 100 ft/kg áron... -ami Pesten is lehet kapni 120ft/kg áron...- na akkor azt megvéve egy ember másnap bemegy a szavazófülkébe, és a "SZAVAZÓFÜLKE MAGÁNYÁBAN" egészen biztosan arra szavaz akinek a nevét meglátta a krumplin... -már ha tud olvasni... mert Kórozs úr szerintem nem tud olvasni, de hogy szöveget nem tud értelmezni -SŐT! NEM IS AKAR!!!... na ez egészen biztos.
night watch
2020. október 20. 11:21
Nehogy abbahagyják Olyan zseniális belpesti ötlet ez is, mint Heller Ágnesé volt, aki a 2014-es választásokra az ellenzék fő témájául a magyar nép bűnösségét tűzte ki a 44-es deportálásában. Választási üzenet: "A kapa bunkó mucsai magyar népet egy zsák krumpliért veszi meg a fidesz!" Ezt a témát nem szabad elengedni.
Moslékzabáló
2020. október 20. 06:19
Ezen az oldalon viszont kifejezetten örülünk a komcsik, libernyákok és jobbikosok "krumplizásának". Azon a néhány elmebetegen kívül, aki abból a csürhéből ide szokott írogatni, mindenki másban visszatetszést, szánalmat kelt Jakab és fajtája röhejes hisztizése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!