Jakab Pétert 4,4 millió forintra büntette a házelnök

2020. október 26. 18:39

„Ma ennyibe kerül szembesíteni Orbánt az igazsággal” – reagált közösségi oldalán a Jobbik frakcióvezetője.

2020. október 26. 18:39
null

Példátlanul magas összegre, 4,4 millió forintra büntette Kövér László házelnök Jakab Pétert, a Jobbik elnök-frakcióvezetőjét, a múlt heti krumpliszsákos akciója miatt – hozta le az Alfahír. Ahogy korábban mi is közöltük, október 19-én a Jobbik frakcióvezetője egy zsák krumplit próbált meg átadni Orbán Viktornak, azt állítva, hogy a borsodi időközi választáson a kormánypártok ilyen adományokkal vásároltak szavazatokat. Akkor Orbán Viktor viszontválaszában úgy reagált a jobbikos akcióra: „Remélem, a krumpliért fizettek, ha már a varrónőket elfelejtették kifizetni”.

A házelnöki büntetésre reagálva Jakab Péter Facebook-oldalán a következőket írta: „Kövér elvtárs 4,4 millióra büntetett meg egy zsák krumpliért. Ma ennyibe kerül szembesíteni Orbánt az igazsággal”.

Összesen 335 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. október 28. 08:51
P.S.: ELÉGAZHOZZÁ, HO' HÚZZ EL A PICSÁBA!
syphax
2020. október 28. 08:51
Jákob bazzdmeg, MI IGAZI MISKÓCIAIAK MEGAPREHENDÁLTUNK RÁD BAZZDMEG MER' BLAMÁLSZ MINKET...TÖKFEJ!
syphax
2020. október 28. 07:46
NEKED HALOVÁNY FINGOD NINCS A VALÓDI IGAZSÁGRÓL--HÜLYE JÁKOB ZSIDÓ BALFASZÁLLAT!
Leo3
2020. október 28. 00:05
Nagyon jó! Az ilyen idióta bohócoknak, mint amilyen Jakab Péter nemcsak pénzbeli büntetést kéne adni, hanem konkrét fizikait is, mert szemmel láthatóan ráfér! Látszik, hogy nem kapott szülői nevelést otthon, kölyökkorában!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!