Jakab Péter vitt egy zsák krumplit Orbán Viktornak

2020. október 19. 18:52

Szerintem Orbán ettől nem fog Jakabra szavazni. De legalább próbálkozott.

2020. október 19. 18:52
Hont András
Hont András

„A Jobbik napok óta azt nyomatja, hogy krumpliért szavaztak az emberek a Fideszre. Erre ma Jakab Péter vitt egy zsák krumplit Orbán Viktornak. Nem biztos, de szerintem Orbán ettől nem fog Jakabra szavazni. De legalább próbálkozott.”

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. október 21. 10:52
az csak mini zsák volt! mert nem volt elég lopott pénze hozzá!
Vakfolt
2020. október 20. 10:30
"A Jobbik napok óta azt nyomatja, hogy krumpliért szavaztak az emberek a Fideszre." Tagadás Harag Alkudozás Depresszió Elfogadás A munkát el kell végezni. Annyi a baj, hogy rossz a sorrend. Jakabrikás Krumpli az elfogadással kezdte a sajtótájékoztatón, aztán jött a depresszió otthon, kidolgozták ezt a krumplifaszságot az alkudozás keretein belül, jól felcukkolta magát és beharagudott, majd a parlamentben előadta a tagadást.
Moslékzabáló
2020. október 20. 06:22
Jakab annyira stupid, hogy nem érzékeli: rendszeresen hülyét csinál magából... Ha kétszer annyi esze lenne, mint most van, egész nap zokogna a tükör előtt.
Mich
2020. október 19. 23:34
Jákob legközelebb használt náci egyenruhát és árpádsávos zászlót fog árulni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!