Új tájékoztató filmek jönnek a maszkhasználatról

2020. szeptember 24. 10:20

Egy videó jelent meg csütörtök reggel a kormány Facebook-oldalán.

2020. szeptember 24. 10:20
null

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos információs kampány részeként a kormány új tájékoztató filmeket jelentet meg – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ csütörtökön az MTI-vel. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára által jegyzett közlemény szerint a videókban Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a maszkhasználattal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat ismerteti. „Ha betartjuk ezeket a szabályokat, akkor lassíthatjuk a vírus terjedését, és működésben tarthatjuk az országot. A fő üzenet az, hogy összefogással, együtt újra sikerülhet” – írta Dömötör Csaba.

(MTI)

Kép forrása: Facebook-videó

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andilla
2020. szeptember 24. 22:42
Ott van világosan az OÉGYI honlapján. A lakosság részére kizárólag az N95-ös, vagy a legalább FFP2-es maszkok nyújtanak valódi védelmet. A sebészi maszk pedig csak fertőzötteknek vagy fertőzött gyanúsaknak ajánlott, valamint egészségügyi dolgozóknak, klinikai körülmények között. (Jelzem: a busz, villamos, iskolai folyosó, élelmiszerbolt nem az...) Egyszer használatos, kb. 4 óránként cserélni kell. Használat után veszélyes egészségügyi hulladékként kell kezelni. Gyermekeknek nem szabad használni. Nos, így hát én egyiket sem hordom, mivel egészséges vagyok.
BőröndÖdön
2020. szeptember 24. 14:06
Tényleg ennyire hülyék a magyarok?!
nick89
2020. szeptember 24. 12:17
Hát mégis kell maszk, Nyunyóka??? Nem arról volt szó, hogy nemérazsemmit? Vagy megint változott a vonal? És ugye taggyűlés sem volt, igaz-e? Pihentetőül a hét vicce: Értékelte a korrupciós együttműködést Pintér és csapata.
makapaka2
2020. szeptember 24. 11:14
Még mindig sok embert látni, akik rosszul használják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!