Lezárult a nemzeti konzultáció

2020. szeptember 05. 12:34

A kérdőiveket 1 millió 793 ezren töltötték ki.

2020. szeptember 05. 12:34
null

Lezárult a nemzeti konzultáció, a kérdőiveket 1 millió 793 ezren töltötték ki – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton a kormány Facebook-oldalán. Az államtitkár a videójában köszönetet mondott mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőívet, hiszen – mint fogalmazott – minden egyes vélemény erősíti a koronavírus-járvány elleni összefogást.

A mostani konzultáció volt eddig a második legnépszerűbb a kitöltők száma alapján – fűzte hozzá. A kérdőívek feldolgozása már zajlik, s szeptemberben lehetnek meg az eredmények – tájékoztatott Dömötör Csaba. „Erre nagy szükség lesz, mert nyakunkon a második hullám. Elhúzódó küzdelemre kell berendezkednünk a vírus ellen, és jó ha tudjuk, hogy melyek a legfontosabb egyetértési pontok a magyarok között” – fogalmazott az államtitkár.

(MTI)

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2020. szeptember 06. 01:11
Miért nem inkább 17 milliót hazudtok?
yndi
2020. szeptember 05. 20:52
Sárkány ellen sárkányfű, vírus ellen konzultáció. Utóbbi kicsit drágább. De a hatása ugyanolyan. Arról mikor lesz konzultáció, hogy egyetért-e a jónép azzal, hogy a kormány tagjai közbeszerzéseken meggazdagodott üzletemberek magánrepülőin utazgassanak és magánjachtjain nyaralgassanak?
Hesperia
2020. szeptember 05. 19:07
" Elhúzódó küzdelemre kell berendezkednünk a vírus ellen, és jó ha tudjuk, hogy melyek a legfontosabb egyetértési pontok a magyarok között" Nagyszerű. Remélem, regisztráltátok, hogy a "határlezárás", mint gyógymód-javaslat mellé külön odaírtam jó nagy betűkkel, hogy "NEM!!!". Ja, a "második hullám" meg egy egyre kevésbé hihető maszlag: vírus van, jelen van, terjed - gyógyítani kell, aki beteg lesz tőle, és kész.
hentes
2020. szeptember 05. 17:57
Az eredményt már fel is dolgozták. Nem kell csinálni semmit, lesz ami lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!