A Twitter letiltotta a magyar kormány hivatalos fiókját

2020. szeptember 30. 12:02

Kovács Zoltán Facebook-bejegyzése szerint minden magyarázat nélkül tiltották le az About Hungary-t.

2020. szeptember 30. 12:02
null

Mindenféle előzetes magyarázat nélkül letiltotta Magyarország Kormányának hivatalos fiókját, az About Hungary-t a Twitter. Mindez annak tükrében rendkívül érdekes, hogy az Európai Bizottság épp a mai nap fogja publikálni első jogállamisági jelentését. Úgy látszik, végérvényesen beköszöntött a szép új világ, amelyben megtörténhet az az abszurd eset, hogy elhallgattatják a techóriások azokat, akik más véleményen vannak, mint a libernyákok. A szükséges lépéseket megtettük, várjuk a Twittertől a hivatalos választ és magyarázatot” – írta Kovács Zoltán.

Kép forrása: Facebook

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2020. szeptember 30. 17:27
... elhallgattatják a techóriások azokat, akik más véleményen vannak, mint a libernyákok... - Ezt egy magyar, magasrangú állami tisztségviselő írta le. Hát, ha ilyen sötét, műveletlen tahovárik képviselik a magyarságot, mint ez is, akkor tényleg, milyenek is a honfitársaik - kérdezhetné egy kívülálló...
Secnir
2020. szeptember 30. 15:03
az abouthungary mióta a kormány hivatalos oldala? a "The inside source. Direct from the International Communications Office of the Cabinet Office of the Prime Minister. nem a hivatalos csatorna, szerintem...
fogas paduc
2020. szeptember 30. 15:00
Juorova asszony! Ébresztő!
Türelem
2020. szeptember 30. 14:45
Kár, pedig a kormány éppen most akarta nyilvánosságra hozni az ügynök aktákat........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!