Jön a Brain Bar!

2020. szeptember 07. 18:39

A rendezvény kezdete: 2020. szeptember 15!

2020. szeptember 07. 18:39
null

Mint arról korábban írtunk, ingyenes lesz az idei Brain Bar, amelyet online tartanak meg. A rendezvény immár a Facebook-on is elérhető!

„A Brain Bar visszatért! »Világmegváltó« témákkal, úttörő gondolkodókkal és továbbra is a jövőddel a reflektorfényben.

Készülj fel a 3 napos fesztivál pörgős ötleteire és napjaink legmenőbb ötletgazdáira, amint egymással versengve próbálnak értelmet találni abban, mire számíthatunk az üzlet, a technológia, a politika, a tudományok és a művészetek területén.

Hallgasd meg az éghajlatváltozás el nem mesélt történetét, nézd meg a találmányokat egyenesen a képregényekből, kukkants be a globális konfliktusok kulisszái mögé, és tanuld meg kezelni a jövő leendő robot munkatársait!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on, a redezvény hivatalos élő közvetítésén!” – olvasható a rendezvény közösségi oldalán. Az esemény előadóinak listáján többek között Hosszú Katinka, Dr. Bjørn Lomborg, valamint Demkó Attila is szerepel.

További részletekért kattintson ide!

Címlapkép: Facebook

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olali
2020. szeptember 07. 19:47
van itt még brain?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!